Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma racje ja czy facet?

Polecane posty

Gość gość

Mam zjazdy na studiach w innym mieście. Wynajmuje tam pokój ( 40 zł za 1 osobe, a 80 za 2 osoby) . I mój facet chociaz on wiecej zarabia powiedzial mi że on przyjedzie pod warunkiem,ze zaplace zq 2 osoby bo on musi jeszcze do tego miasta dojechać i wyda na paliwo...I ze tak ma byc dla zasady. Co o tym myslicie?

Gość gość
oczywiscie ze facet

on powinien zapłacić połowe. Co to za facet w ogóle... on Cie kocha że robi problem o głupie 40 zł ?

Gość gość
Jak dotad placił polowe, a mnie nie stac na 2-osobowy pokoj, tzn moze i stac ,ale mam ograniczone finanse i potem musialabym sobie dmowic czegos tam innego, poza tym dla samego faktu nie chce placic na pokoj 2 osobowy bo on jednak ma wiecej kasy, ciagle kupuje sobie nowe ciuchy, a mnie np nic za bardzo nie kupuje, no i jest facetem, a on mi wypowina np to, ze kiedys jak sie zaczynalismy spotykac to on placil za hotel ( ale trudno zeby bylo inaczej jak on jest facetem, a jak zaczynalismy sie spotykac nawet nie bylismy w oficjalnym zwiazku )

Gość gość
powiedz, że dziękujesz i obędziesz się bez jego towarzystwa

Gość gość
Ale chce poznac wiecej obiektywnych opinii tutaj bo może ja sie mylę , poza tym wy możecie popatrzec na ta sytuacj***ardziej z dystansu

Gość gość
Ty masz rację. Wielki pan łaskawie przyjedzie. Niech się wypcha

Gość gość
jesteś uboga ?

Gość gość
Może uboga nie, ale na pieniądzach też nie śpię. A on twierdzi, ze napewno mam duzo kasy bo moi rodzice tyle mają i mi troche pomagaja np z oplaceniem czesnego na studiach tylko on nie rozumie, ze mam od nich kase w ograniczonym zakresie... generalnie to on ma wiecej pieniedzy niz ja bo ma lepiej platna prace i juz jest po studiach, a one tez kosztuja

Gość gość
Czy ty kobieto jesteś głupia? Facet poświęca swój cenny czas dla ciebie, wydaje kasę na paliwo a ty nawet nie możesz zapłacić za głupi hotel? Skąd się biorą tacy ludzie? Normalnie szok :O

Gość gość
16:29- może i masz rację, ale w tamtym miesiacu np pod koniec nie zostalo mi dosłownie nic z kasy, a starałam sie wiele nie wydawać, chcialabym sobie cos zaoszczędzic, ale jest ciezko bo tu studia, tu trzeba sie w coś ubrac ( choc i tak drogich ciuchow nie kupuje) i tak nic mi z niej nie zostaje pod koniec miesiaca

Gość gość
Ale widzę, ze jak narazie opinie tu są podzielone..

Gość gość
to nich facet wsiadze w autobus to zaoszczedzi zeby sie dolozyc do noclegu na zjezdzie.

Gość gość
Jesli chce przyjechac to niech zaplaci za swoje miejsce w pokoju, jesli nie chce wydawac pieniedzy to niech nie przyjezdza. Nie moze od Ciebie wymagac, zebys Ty za niego placila.

Gość gość
To facet powinien za wszystko płacić, bo od tego jest!

Gość gość
jak facet jest taki to raczej nie rokuje dobrze, masz zapłacić za pooj w którym on będzie z toba spał:-) ? nie zapomnij kupic mu sniadanie i postawić obiad bo przecież przyjechał za tobą:-) weź przestań dla wielu kobiet byłaby to obraza . Facet nie spedzi z tobą czasu bo musiałby zapłacić 40 zł za nocleg? ja pierd.

Gość gość
16:34- no wlasnie , moglby przyjechac autobusem... Ale nie, bo on na to powie, ze ma samochod i nie bedzie sie tłukł ciasnymi autobusami :O Ale jak ja do niego nimi jezdzilam to bylo ok

Gość gość
Facet powinien zaplacic za siebie.Ja bym mu podziekowala za towarzystwo.Sknera.

Gość gość
No wlasnie te 40 zł to nie wydaje mi się duzo, zreszta nie jest to hotel nawet, ale takie pokoje do wynajęcia w pensjonacie czy czyms takim...W koncu skonczylo sie to tym, ze sie poklocilismy...Ale jego stac zeby za to zaplacic tylko nie chce dla zasady .Podał tez przyklad dziewczyny swojego kolegi co niby co miesiac mu sie doklada na ich przyszle mieszkanie ( a to nie jego żadna zona itd) ,ale nie wiem czy to akurat prawda i ona do tego ponoc mniej zarabia od niego

Gość gość
Moim zdaniem to pipa nie facet.On powinien o Ciebie dbać,Ja bym Mu podziękowała za cały związek.Niech szuka naiwnej.Ty zapłacisz,a On Cię wykorzysta i pojedzie ha tez mi coś.

Gość gość
Burak...naprawde burak z niego

Gość gość
a po kiego ci facet na zjeździe?