Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rada dla niebogatych

Siłownia, dobre perfumy i można bzykać przygodnie bez kasy

Polecane posty

Jeśli nie chciało wam się chłopaki skończyć dobrych studiów i nie chce wam się ciężko fizycznie pracować, żeby teraz mieć piękną zonę, to mam dla was radę - siłownia, tatuaże, skórzana kurtka, złoty łańcuszek, dobre perfumy i można bzykać atrakcyjne studentki! Związek z tego nie wyjdzie, ale macie szansę poczuć się rozchwytywani przez kobiety.

Gość gość
Złoty łańcuszek i skórzana kurtka,wiocha.Na studia szłam po to,żeby zostać magistrem,a nie złapć syfa od byle kogo,idź sobie na dyskotekę wiejską:-P

Gość gość
Dokładnie,nie dla psa kiełbasa

Gość gość
jeszcze do tego bajera, samica musi mieć przynajmiej 2in1

Gość gość
jak jesteś wysoki i masz ładną twarz, to nie potrzebujesz siłowni, ani kasy. Uwierz mi ;) Ja mam 193 cm, jestem szczupły, bo się zdrowo odżywiam, sportów żadnych nie uprawiam, podobno niebrzydką gębę mam, kasy nie mam, a mimo 36 lat na karku nie narzekam na powodzenie :classic_cool:

Nie każdy ma twarz jak Oliwier Janiak, do tego osoby takie jak Ty dostały w pakiecie świetne geny - mało kto utrzyma tak świetną sylwetkę bez sportu.

Gość gość
witam, otyly mezczyzna z odstajacymi uszami tez ma szanse bzykac ladne studentki jak zacznie chodzic na silownie, i zrobi sobie tatuaze i ubierze kurtke skorzana?

Gość gość
A też otyły brzydki i łysy gdy ma hajs wypaśną brykę i gadkę-szmatkę. Haha a potem panna studentka opowiada jakiego ma fajnego chłopaka haha !

Gość gość
Ale numer,teraz jest sesja,nie czas na randki z kolegami ze studiów, a z plebsem tym bardziej:-)

Gość facet co ma skore
i lancuch oraz dobry wyglad to nie plebs

Gość gość
Uczyć się trzeba,a nie randki z jakimś prymitywem,a fuj:-(

Gość gość
Mój kolega ze studiów jest taki przystojny,że dziewczyny stoją w kolejce do niego.W dodatku inteligentny,a z takim,który nie studiuje nie ma nawet o czym porozmawiać. Na Erasmusie też było w czym wybierać,a tu niby wytatuowany wieśniak ma mi się podobać?W łańcuchu jak krowa,śmiechu warte:-)

Gość gość
co wy zaklinacie rzeczywistość facet jak ma dobra "bajere"i resztę tak jak napisał autor to panienki maja kisiel w majtkach mozecie sobie pisac ze wazne jest wykształcenie ze musicie mieć o czym dyskutować itd a jak przyjdzie co do czego zawsze ulegacie :D

Gość gość
Ladna buzia nie potrzebuje nic,brzydka ubranka I kasy

Gość gość
tylko nie złoty łańcuszek no litości