Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem przegrywem?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 24 lata wiec trochę już przeżylem i nachodzi mnie refleksja czy ja właściwie nie przegrałem życia. Nigdy nie miałem dziewczyny, wiec jestem prawiczkiem. Tak prawiczek w wieku 24 lat jest możliwy, zawsze bałem się odezwać czy pierwszy coś zacząć. Nie latam po imprezach, kiedyś jak miałem 20 lat to próbowałem ale uznałem że to za duże imprezy dla mnie, wole jakieś wypady na piwo ze znajomymi. Mam stary i lipny samochód laski na taki nie polecą, zresztą i tak nie mam gdzie jeździć wiec takie coś mi wystarcza. Mam lipną robotę którą załatwił mi ojciec, nic tam pożytecznego się nie nauczyłem, sporo czasu spędzam oglądając demoty na necie bo muszę czasem po prostu siedzieć. Coś tam studiowałem ale na 2 roku rzuciłem to bo mi nie szło i nie kręciło. Wieczory i weekendy spędzam przed laptopem grając w Tibię, czasem nawet odnawiam wyjścia z kolegą na piwo w piątek wieczorem bo jest exp x2 w Tibi :) Co do tych spotkać to nawet to mam rzadko bo znajomi chodzą do klubów czy jeżdzą na imprezy których ja nie lubię. Podsumowując moje życie jest nudne każdy dzień wygląda tak samo na dziewczynę nie mam chyba szans bo niby gdzie mam kogoś poznać, która by z resztą chciała starego prawiczka. Oceńcie czy ja mogę określać się mianem przegrywa życiowego? Czy jednak mam szansę na coś lepszego?

Gość gość
Trudno powiedzieć. Ja mam 25 lat, też prawiczek, nigdy żadnej dziewczyny, żadnej pracy, prawka, matury. Widzisz, są gorsi.

Gość gość
żenada, nie facet :o i naprawdę problemem nie jest kiepskie auto, ani praca. TY jesteś taki nijaki. Uderzaj do szarych myszy, takich 3-5/10. One biorą jak leci, żeby tylko portek się uczepić 🖐️

Gość gość
Ale to trochę wstyd być w moim wieku i nigdy nic z żadną dziewczyną, tak to mogę tylko odstraszać je

Gość gość
Wstyd, nie wstyd. Przestań się tym przejmować. Przywyknij do samotności. Ja przywykłem. Rób swoje. Rozwijaj się sam dla siebie. Nie szukaj dziewczyn. One nie są najważniejszą wartością w życiu.

Gość gość
bardziej chciałem spytać w temacie czy mam szanse na dziewczynę, ale i na to że coś się w życiu zmieni czy przez kolejne 40 lat będę robić w dzień w dzień to samo

Gość gość
UP mam szansę na jakoś zmianę i dziewczynę w życiu?

Gość gość
Nie chodzisz do klubu i czasem odmawiasz piwa z kumplami? Jee zostan moim mezem. :P

Gość Turkuć
Tibia to zło.

Gość gość
czemu? Mam zajęcie na wieczór przynajmiej

Gość gość
po co ci dziewczyna? same problemy tylko

Gość gość
Bo nie chce być przegrywem

Gość gość
Jesteś przegrywem, bo sam tak o sobie myślisz.

Gość gość
właśnie pytam się was czy jestem nim czy nie jestem, bo mam wątpliwości

Gość gość
To fajnie się postrzegasz, skoro kierujesz się opinią innych.

Gość gość
A jaki jest twój wygląd?

Gość gość
Wyjdz troche co ludzi, kobiety przed kompem.grajac w tibie nie poznasz :)

Gość gość
UP co do mojego wyglądu to taki raczej przeciętny z twarzy. 182 cm 90kg wiec trochę brzuch mam. Krótko odcięty szatyn, lubie lazić w dresie ale nie dlatego że typowy sebix ale dlatego że wygodny

Gość Robert Matysiak
też prawiczek, ale jakoś żyje