Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam takie siostry i żal mi jednej z nich tej starszej. Młodsza wzięła wszystko.

Polecane posty

Gość gość

To takie niesprawiedliwe. Życie nie daje równo,a one są tego przykładem. Jedna jest sliczniutka, gładka cera,super włosy,do tego lubiana,przebojowa,głośna,pewna siebie a co za tym idzie szybko robi karierę,chociaż pracuje pol roku juz awansowała. Starsza siostra natomiast ma brzydką cerę, brzydkie włosy, problem ze wzrokiem czyli okulray i nosi aparat na zęby. Do tego jest cicha,spokojna i choć pracuje 2lata nadal nie awansowała. Szczerze to lubię je obie,ale żal mi tej starszej :-( utozsamiam się z nią. Tez zawsze jestem "ta gorsza"...w cieniu innych.

Gość gość
ble ble ble żałosna ty !!

Gość gość
o ile na wygląd może nie miec co poradzić to za zachowanie odpowiada sama

Gość gość
Tylko, że dobry wygląd przekłada się automatycznie na pewność siebie. Taki drobny szczegół, o którym zapomniałeś dodać. Tak, piękniejsi ludzie mają dużo łatwiej w życiu. Jeżeli ktoś jest przeciętny lub nawet brzydki, a osiągnął sukces, to wiesz, że musiał na to ciężko zapracować. Ntomiast wszystkie pogodynki, publicystki, reporterki sportowe, aktorki, itp. wyglądają jak gwiazdki p0rno. Taka prawda. Chcesz pracować w TV jako kobieta? Musisz być ładna. Dobrze pamiętam jak kiedyś w polsacie taka czarnula z wywalonym biustem prowadziła chyba wiadomości. Właśnie dlatego życie jwst po*rdolone.

Gość gość
młodsza posypuje szpary to awansowała. jak jest miedzy nimi taka roznica to moze maja innego ojca ?

Gość gość
22:34 no właśnie! Ładne osoby są lubiane od dzieciństwa, nabierają pewnosci siebie. Tego nie da się zmienić! Poza tym to tez kwestie temperamentu. I ta młodsza nie posypuje szpary jak to brzydko ująłeś. Po prostu wyróżnia się zachowaniem, ale to tylko dzięki pewności siebie i przebojowosci. Cicha, nieśmiała osoba nie ma szans na awans!

Gość gość
G*wno prawda. Sam znam takie przypadki wśród rodzeństwa. Jeden jest przystojny, drugi bardzo średni. Również mam takie koleżanki, które są bliźniaczkami dwujajowymi! Jedna jest zdecydowanie dużo ładniejsza. Charakter mają co prawda zbliżony. Sorry, ale geny to absolutna ruletka.

Gość gość
Bądź sobą i nie porównuj się do innych. To jest pułapka. Zawsze znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie. Bądź sobą. Bądź szczęśliwa. Dbaj o serce i swoją duszę. Wnętrze promieniuje na zewnątrz :)

Gość gość
Kochaj Boga. Odnajdź Go. Zachwyć się Nim.

Gość gość
powiem ci na pocieszenie że im większa pewność siebie tym mniejszy brak pokory, szacunku do innych i ślizganie się po swoim wyglądzie w życiu, los często się mści i się potrafi się odwrócić dla takiej osoby właśnie po ty by nauczyła się pokory i szacunku do innych powiem ci też że to zależy od środowiska w którym taka ładna osoba wzrasta i się obraca, w rodzinie może być akceptowana i kochana a wystarczy że pójdzie pracować w inne środowisko i ludzie ją zjedzą z zazdrości o sam wygląd zwłaszcza kobiety, to wszystko nie zależy od wyglądu ale od wartości jakimi kieruje się taka osoba, charakteru

Gość gość
Polski przemysł się odradza kilka lat temu Karol zarajczyk wykupił ursusa jego spółka nazywa się URSUS S.A I PODBIJA KRAJE AFRYKAŃSKIE I JEST DATOWANA NA GPW POCZYTAJCIE SOBIE W NECIE

Gość gość
byałam taka jak ta starsza siostra kiedyś już nie jestem , osobom z małym poczuciem wartości polecam poszukać sobie kursów i warsztatów z asertywności, komunikacji, pewności siebie i autoprezentacji ( są takie weekendowe lub jednodniowe a koszty nie wielkie do 200 zł ale się opłaca bo czasami trzeba coś zainwestować by wyciągnąć jakąś korzyść na siebie) byłam na kilku bardzo dużo mi dały bo to można odwrócić tylko to wymaga czasu, ciężkiej pracy nad sobą pod okiem specjalisty i konsekwencji