Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na zalatwienie cc, jakies pomysly?

Polecane posty

Gość gość

Są tu może mamy które załatwimy sobie cc? Ja na poczatek mam zamiar spróbować u okulisty Ale liczę się z tym że za pierwszym podejściem może się nie udać...

Gość gość
Poczytaj najpierw o zaletach i wadach pn/cc dla dziecka! nie dla Ciebie...

Gość gość
okulista , kardiolog , ortopeda - jeśli nie rodziłaś sn albo gruby portfel

Gość gość
Jedyna pewna metoda to prywatny porod (6-8tys) wtedy masz zagwarantowane, bo nawet jak masz wskazania do cesarki to w spzitalu zrobią to co uważają. Powiedz męzowi, żeby odlozyl i mial też jakiś wklad w ciaze.

Gość gość
Ciężko będzie.Ja miałam cc ale miałam kamicę i zaraz czekala mnie operacja.A byłam nastawiona na naturalny .Moja koleżanka miała cc ale ma dużą wade wzroku i guz w głowie.Teraz to lekarze się boją chyba tak załatwiać.

Gość gość
Proponuję psychiatre a z tym żartów nie ma mogą bać sie w szpitalu depresji histeri ataku lękowego.

Gość gość
Podlasie. wizyta u psychologa czy tam psychiatry 200 pln. wystawia zaswiadczenie i rodzisz przez cc. wiem bo szwagiera tak robiła.

Gość gość
Chce się postarać i cc właśnie dla dobra dziecka a nie swojego. Poprzednio miałam cc ale ze wzgeldu na podejrzenie wady serca u dziecka. Czytałam ze jak ma się zaświadczenie od jakiegoś lekarza to w szpitalu zawsze robią cc bo boją się ewentualnej sprawy w sądzie bo mogę ich zaskarżyć

Gość Autorx
Chce się postarać i cc właśnie dla dobra dziecka a nie swojego. Poprzednio miałam cc ale ze wzgeldu na podejrzenie wady serca u dziecka. Czytałam ze jak ma się zaświadczenie od jakiegoś lekarza to w szpitalu zawsze robią cc bo boją się ewentualnej sprawy w sądzie bo mogę ich zaskarżyć.