Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niewiemcorobićehhhh

Polecane posty

Gość gość

Witajcie wszyscy serdecznie :-) piszę do was prosząc o radę. Jestem z chłopakiem już 5 lat a on wczoraj zapomniał o naszej rocznicy. Wiedział że to dla mnie ważny dzień. A jednak zapomniał jest mi przykro. Nie jestem głupią dziewczyną czekającą na super prezent. Róża i buziak z pewnością by wystarczył. Wczoraj cały dzień miałam nadzieję że jednak nie zapomniał. Ale gdy minęła 2 w nocy a on kończył oglądać telewizję nie wytrzymałam. Rzuciłam w nim prezentem życząc cudownej rocznicy. Potem nie miałam ochoty na wyjaśnienia poszłam spać. Przykro mi bo ja zawsze pamiętam o ważnych dniach w naszym życiu. Ehhh co ja powinnam zrobić odpuścić?

Gość gość
Pierwszy raz zapomniał, czy stale "zapomina" o wszystkich rocznicach, Twoich urodzinach,itp? Napisz, to ważne.

Gość gość
faceci często zapominają o takich datach i nie robią tego specjalnie i złośliwie

Gość gość
Nie stale to zdążyło się 2 raz gdy zapomniał o ważnym dniu. Jest mi przykro bo sam zawsze powtarzał jeśli się kogoś kocha to nawet dzień pierwszego pocałunku się pamiętam to jego słowa. Może to głupie ale ten dzień był dla mnie ważny to już 5 lat od kiedy jesteśmy razem.

Gość gość
Powinnas mu wybaczyć, bo jemu jest pewnie straszliwie głupio. Mnie się zdarzyło zapomnieć o urodzinach faceta, nawet życzeń nie złożyłam, a pamiętam o waźnych datach. Teraz wpisuję sobie do telefonu notatki z alarmem:) Jeśli fajny chłopak, dobry dla Ciebie, ciepły i troskliwy, to wybacz mu. Pozdrawiam.