Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Religia katolicka wplywa negatywnie na zycie i osobowosc

Polecane posty

?Nie ty ejsteś autorem tematu , więc nie pisz mi co autor miał na myśli zakładając temat cieciu

A ja Tobie artykuł dałem gdzie UDOWODNIONO NAUKOWO,że KAŻDA RELIGIA wpływa negatywnie, czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Np luteranie nie uznaja winy grzechu pierworodnego a niektore odlamy nie chrzcza dzieci. Tak wiec katolicyzm jest najbardziej zacofana odnoga chrześcijaństwa

Gość gość
Nasza przyszłość i życie zależy tylko i wyłącznie od Boga. On nam je daje i odbiera. I to ile kto żyje i jak zależy też od niego xxx xxxx Powiedz to ofiarom pedofilii, osobom wychowanych w rodzinach patologicznych, zwłaszcza seryjnym mordercom, że to gdzie się urodzili, było zależne od Boga, że on tak chciał dla ich dobra i zbawienia. Widać, że z myśleniem u ciebie licho.

Gość gość
Hah pierwszy czlowiek to adam i ewa a ci co bidowali mur chinski przed nasza erą to kto ich stworzyl? Hah glupi katole

Gość gość
Ateisci zyja w pustce etycznej. To bzdura. Nie da się zyc w pustce. Wielu z nich tworzy sobie swoj system moralny czerpiac inspiracje z roznych postaw niekiedy nawet z Chrystusa ktorego uwazaja za zwyklego czlowieka

Zarejestruj się cieciu najpierw, wtedy będziesz mógł PEŁNY 10-cio stronnicowy artykuł przeczytać i dopiero wtedy swoje mundrośc***isz, bo póki co spierasz sie ze zdaniem naukowców z Oxfordu ,a chyba nie musze tłumaczyć, że jest to co najmniej śmieszne, bo ty w przeciwieństwie do nich dowodów żadnych nie masz

Gość gość
Oczywiście że są mniej altruistyczni. Widac po skapych polaczkach.

Gość gość
Zostałam wychowana w rodzinie ateistycznej. Nie wierzę w Boga, pomimo tego potrafię rozróżnić dobro od zła. Jestem postrzegana jako sympatyczna osoba, czuję empatię do ludzi i zwierząt. Nie jestem taka, ponieważ kieruje mną strach przed czyśćcem i ogniach piekielnych. Nieraz myślę, że katolicy mają lepiej, wyspowiadają się i mają czystą kartę. Nie rozumiem jak ateista może być pusty etycznie.

Gość gość
Pusty etycznie może być tylko człowiek zdeprawowany. Nawet ateista na pewno tworzy w sobie jako człowiek jakieś zasady moralne.

Gość gość
Żadna religia nie ma negatywnego wpływu na człowieka a wręcz umacnia jego zasady moralne.

Gość gość
Cytat z innego wpisu: "i kolejne... Dotyk Boga 53: Wzruszające świadectwo uzdrowienia Piotrusia https://www.youtube.com/watch?v=2u9jZic3xaM i tak mogłabym wkleić po kolei 50 kilka linków świadectw, uzdrowień, nawróceń i uwolnień. Na kanale Dotyk Boga można je obejrzeć. Zachęcam." x i to jest działanie Wszechmocnego :) i ja też tak chcę dostąpić uzdrowienia a kto jeszcze tak chce?

Gość gość
gość dziś bóg chrześcijański nie istnieje. jeżeli jest jakaś eteryczna postać, która, świadomie lub nie, kieruje zjawiskami we wszechświecie, to raczej na pewno nie jest nią bóg chrześcijański. NA PEWNO jest to, że w najbliższym czasie zrobisz kupę.

Gość gość
Martyna spoerdalaj ty jestes chora psychicznie

Martyna nie dziwi Ciebie to co wstawiłaś? Że Bóg , na którego podobieństwo jesteśmy ponoć stworzeninie potrafi od tak powiedzieć -Wybaczam Wam, a zamiast tego zapładnia kobietę, która rodzi jemu syna tylko po to , by go zabić w zamian za odpuszczenie naszych grzechów? Który ojciec tak się zachowuje wobec swoich dzieci,że zamaist im wybaczyć ich błędy woli jedno z nich uśmiercić w ramach odkupienia win? Taki ojciec po mojemu jest chory pssychicznie i nie zasługuje na miano dobrego ojca

Gość gość
Masz rację

Gość gość
Tu można zarobić od 25 do 50 zł miesięcznie bez wysiłku, wystarczy sie tylko zarejestrować https://cutt.ly/ewZ1S

Gość gość
Autor taki cwaniak bo wie, ze to co pisze to klamstwo a jakby tak pisal o islamie to by mu glowe ucieli wiec sie boi. Lewak dziadowski