Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margol 37

Blokada Przed pracą?

Polecane posty

Gość Margol 37

Witam, Jestem kobietą skończyłam 20 lat i szkole zawodową a teraz próbuje ułożyć sobie życie ale mam z tym problem. Nie potrafię utrzymać się w jednej pracy a dokładniej nie daje sobie rady Psychicznie juz od pół roku. Moja Przeszłość jest dość burzliwa ale odkąd jestem ze swoim chłopakiem myślałam że wszystkie przykre dla mnie sprawy mam za sobą.. Przechodząc do tematu w ciągu pół roku miałam parę posad pracy ale nie potrafiłam się w nich utrzymać. Z pierwszej zrezygnowałam dość szybko. Druga była załatwiona przez mojego chłopaka ja nie byłam do niej przekonana bo nie miałam dojazdu ale pod wpływem tego ze dużo ludzi zaczęło naciskać zdecydowałam ze spróbuję. Okazało się ze była to dla mnie straszna męka. Nie spałam wgl po nocach, raz tak strasznie się stresowałam ze trzęsłam się cała jakbym miała jakiś napad i nie mogłam się wgl uspokoić. Do tego doszedł placz, brak apetytu stres i strach przed tym ze znów musze tam iść. Trwało to miesiąc i od tej pory nie pracowałam nigdzie dłuższy czas . Mam wrażenie ze ciągnie się to za mną bo później były jeszcze dwie posady i wytrzymałam tam od 4-12 dni i znów zrezygnowałam. Po prostu chyba się boje chodzić do pracy chodź sama nie wiem czemu i co z tym zrobić. Teraz pracuje już 4 dzień i czuje ze długo nie wytrzymam. Niby jest trochę lepiej bo nie płacze juz godzinami ale nadal mnie coś powstrzymuje. Za każdym razem gdy myślę o pracy od razu chce się zwolnić żeby już tego wszystkiego nie przechodzić a bardzo bym chciała się usamodzielnic i zostać w tej pracy. Z ludźmi jest niby ok rozmawiamy, żartujemy ale ten strach i ciągły stres mnie wykończa. A może to po prostu kwestia czasu? Biorę tabletki nasenne i uspokajające ale niewiele dają. Proszę was o jakąś szczerą opinie...

Gość gość
A moze po prostu boisz sie ludzi ?

Gość gość
gośc 00,56 zgadzam się,

Gość gość
Tak myślę, bo sama bylam w podobnej sytuacji...

Gość gość
no to moze sproobuj poszukac jakiejs ciekawej pracy, wiesz co wiem ze na gowork sporo tego jest i od razu mozesz poczytac opinie innych ludzi

Gość Alasia131
Ja się bardziej stresowałam niż bałam pracy. Jednak postannowiłam to zmienić. Teraz gdy wstanę wyruszam sobie pobiegac, zjadam porządne śniadanie oraz łykam revitasens, który bardzo pomaga mi w ograniczeniu stresu i większeniu koncentracji w pracy. Staram się być systematyczna od połowy zimy i bardzo fajnie mi to wychodzi :)

Gość Marion_Silver
ten revitasens to i ja bralam, na pewno wspomaga koncentracje i skupianie sie. Moim zdaniem jak ktos serio nie wytrzumuje pracy, to lepiej ja zmienic, nawet kosztem mniejszego wynagrodzenia, bo sie zwyczajnie czlowiek zajedzie. autor pisze, ze w zadnej pracy nie moze sie utrzymac, no ale jednak musi w jakiejs, wiec warto wybrac taka, ktora nie bedzie nas psychicznie zajezdzac