Gość Aio Napisano Styczeń 29, 2016 Aio ma dobry humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 388 Napisano 6 godzin temu : ) lubię jej humor Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, yeya napisał: : ) lubię jej humor Dobranoc. siemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 388 Napisano 3 godziny temu Hej, kilka tygodni temu słownie mi się oberwało za odpisywanie Tobie, Superior : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Hej, kilka tygodni temu słownie mi się oberwało za odpisywanie Tobie, Superior : ) tak? a nic nie o tym nie wiem, co sie stalo ? akurat mnie musialo nie byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 388 Napisano 3 godziny temu Nie napiszę dokładnie o co chodzi... przypomniały się czasy kowbojskie i to pouczanie z kim można pisać, a z kim nie... : ) nie lubię tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 388 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Upupianie na siłę. : ) idę, dobranoc Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, yeya napisał: Upupianie na siłę. : ) idę, dobranoc dobranoc Zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 3 godziny temu popiszemy jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varg 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, yeya napisał: Nie napiszę dokładnie o co chodzi... przypomniały się czasy kowbojskie i to pouczanie z kim można pisać, a z kim nie... : ) nie lubię tego. kto pisal? nie widzialem bo nie zawsze tu jestenm co takiego pisal i o co sie przyczepil ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach