Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 30

Co robić?

Polecane posty

Gość gość 30

Mam 25 lat w związku jestem od 9(w malzenstwie od 3 la)t i aktualnie duży problem. Dokładnie 10 lat temu zakochałam sie w pewnym mezczyznie, lecz nie było nam dane razem być ot taki los. Twierdził, że jestem dla niego za mloda:-( z mężem od pewnego czasu nie za bardzo nam się układa, wieczne sprzeczki, pretensje nie stara sie o mnie po prostu dopadła nas rutyna. Od 4 lat regularnie utrzymuje kontakt ze swoją byłą miłością, potrafimy ze sobą rozmawiać godzinami o wszystkim i o niczym, zawsze mogę na niego liczyć co nieraz mi udowodnił( przed 3 laty powiedział, że mnie kocha i na mnie poczeka no i czeeeka). Parę razy spotkalismy sie na kawie ( nieraz spotkania konczyly pocałunkami, ale nigdy nie konczyly się w lozku). Czuje, że ten drugi nie jest mi obojętny tak jak i mąż chociaż nie mam już siły wiecznie prosić o jakikolwiek przejaw uczuć. Wiem, że pisanie na forum nie rozwiąże tego problemu, ale zawsze warto posłuchać opinii osób postronnych.

Gość gość
Idz za glosem serca:-) Chyba, ze macie kredyt mieszkaniowy we frankach to wtedy sluchaj rozumu.

Gość gość
mysle,ze skoro tak Cie ciągnie do tamtego to męża raczej nie kochasz, w dodatku go zdradzasz (pocałunku to też zdrada) to już może lepiej daj meżowi spokój i zwiąż sie z tamtym

Gość gość
tak to jest jak gówniarze biorą śluby bo taka moda