Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przegrałem?

Polecane posty

Gość gość

- 26 lat - skrzywione dzieciństwo (ojciec alkoholik, nadopiekuńcza matka, dalej mieszkam z rodzicami - skończyłem studia informatyczne (na bardzo niszowej uczelni) - nigdy nie miałem ani jednego znajomego - problemy psychiczne; diagnoza psychologa: zaburzenia depresyjno-lękowe, zaburzenia konwersyjne, zaburzenia odżywiania, zaburzenia osobowości (osobowość schizoidalna i unikająca), zaburzenie rozwoju orientacji przestrzennej i funkcji wykonawczych mózgu) - jestem nierobem, bardzo niechętnie biorę się do szukania pracy, najchętniej bym do końca życia nic nie robił - nie umiem się prezentować, odpadam na rozmowach kwalifikacyjnych - nie umiem gotować, nie umiem załatwiać żadnych spraw, nie umiem niczego naprawić - wszystko mnie wku..., mam ochotę wyeliminować wszystko, co się rusza - mam mimikę twarzy i postawę ciała totalnego fajtłapy

Gość gość
penis ile cm?

Gość gość
Jakies inne zainteresowania?Co lubisz robic?

Gość gość
bierzesz leki?

Gość gość
"Jakies inne zainteresowania?Co lubisz robic? " płaszczyć dupę to chyba jedyne, co lubię; kiedyś miałem zainteresowania, ale "wygasły" :o "bierzesz leki? " nie, ale w przyszłym tygodniu zaczynam psychoterapię

Gość gość
nie pracowales? skoro skonczyes studia to nie ejst chyba tak zle

Gość gość
"nie pracowales? skoro skonczyes studia to nie ejst chyba tak zle " nie pracowałem, tylko staż miałem po koniec studiów studiowałem na bardzo niszowej uczelni, każdy głupek by ją ukończył

Gość gość
rodzice co mowia?

Gość gość
Nie przegralea jestes jeszcze mlody wez sie w garsc i bedzie dobrze znajdz cos co lubisz robic sport silownia to bardzo pomaga wyjsc

Gość gość
"Nie przegralea jestes jeszcze mlody wez sie w garsc i bedzie dobrze znajdz cos co lubisz robic sport silownia to bardzo pomaga wyjsc " Na razie nie udało mi się znaleźć czegoś co lubiłbym robić, a sportu to nienawidzę

Gość gość
A te "wypalone " pasje co to bylo?

Gość gość
"A te "wypalone " pasje co to bylo? " chronologia, liczby, zjawiska pogodowe, zjawiska w kosmosie oraz informatyka tak trochę, ale to było krótkie zainteresowanie

Gość gość
umysl scisly.Co Cie uspokaja?Muzyka, spacery? Masz chociaz jedna osobe,ktorej czasem moglbys sie wygadac?

Gość gość
Na przegraną za wcześnie. Skończyłeś studia, masz szansę na normalne życie. Myślę, że powinieneś jednak wyjść do ludzi, znaleźć pracę, z czasem może partnerkę. Siedząc w domu niestety ciężko wyjść z chorób na które cierpisz, lęków. Oczywiście psychoterapia, jak trzeba jakieś wspomagacze, ale wyjść koniecznie. Musisz się przełamać, z pomocą na ile musisz i stanąć na nogi.

Gość gość
a ile masz obecnie lat? chodzi mi o to, czy dużo czasu upłynęło od skończenia tych studiów?

Gość gość
nadal nie odpowiedziałeś na posta z dziś

Gość gość
Swoja droga to fajne miales te zainteresowania.Szczegolnie kosmos :)Czemu do nich nie wrocisz ?

Gość gość
"umysl scisly.Co Cie uspokaja?Muzyka, spacery? Masz chociaz jedna osobe,ktorej czasem moglbys sie wygadac? " uspokajają mnie głównie kołysanie się i trochę spacery Jedyna osoba, z którą rozmawiam, jest matka, ale nie ze wszystkiego mogę jej się wygadywać "Myślę, że powinieneś jednak wyjść do ludzi, znaleźć pracę, z czasem może partnerkę." To też mówił mi psycholog, wiem, że powinienem próbować wyjść do ludzi, ale nic mnie nie motywuje do tego, dobrze mi w samotnictwie. "a ile masz obecnie lat? chodzi mi o to, czy dużo czasu upłynęło od skończenia tych studiów? " Studi skończyłem prawie 2 lata temu

Gość gość
weź się do roboty, ja nie mialam ojca,matka nadopiekunsza, ja w twoim wieku bede juz miala mieszkanie wlasne nowe auto i biznes krecic teraz mam swoją dzialkę i zamierzam rpbic biznes na niej, mam 20 lat dziewczyna od 18 lat coś robię, mam już męża dziecko jedno, rodzinę,prawko jazdy auto, tylko ze ja co chwile coś robię i zapierdzielam,

Gość gość
"Swoja droga to fajne miales te zainteresowania.Szczegolnie kosmos usmiech.gif Czemu do nich nie wrocisz ? " Nie ciągnie mnie do nich

Gość gość
i tyle już mam, a nawet średniej nie skonczyłam:) nie potrzebne mi to do zarabianie pieniedzy

Gość gość
to jeszcze nie tak dawno, myślałem, że masz może koło 30, wtedy trudno byłoby coś sensownego znaleźć. Tylko nie czekaj z tą pracą do 30, bo wtedy faktycznie będziesz mógł powiedzieć, że przegrałeś swoje życie, a matka nie będzie Cię przecież całe życie utrzymywać.

Gość gość
może powinieneś poszukać sobie nowych zainteresowań?

Gość gość
tak to już jest, synku synku skoncz studia ucz się będziesz miał prace i duzo zarabiał, haha, studia są tylko po to aby sie pochwalić ze niby nie jesteś przygłupem, do zarabiania kasy nie potrzebna.ja nie mam nawet średniego mam 20 lat i sobię radzę mam dziecko jeszcze.

Gość gość
11.30 nie zesraj się czasem :-D Rzeczywiście dziecko i prawo jazdy w wielu 20 lat to wybitne osiągnięcie i niedościgniony cel wielu młodych ludzi :classic_cool:

Gość gość
"może powinieneś poszukać sobie nowych zainteresowań? " Nie wiem, jak pobudzić w sobie jakieś zainteresowania. "tak to już jest, synku synku skoncz studia ucz się będziesz miał prace i duzo zarabiał, haha, studia są tylko po to aby sie pochwalić ze niby nie jesteś przygłupem, do zarabiania kasy nie potrzebna." No jeszcze przed studiami właśnie myślałem, że po studiach są większe szansę na znalezienie pracy. Jakoś pod koniec studiów już wiedziałem, że studia to tylko mało istotny papierek. "Rzeczywiście dziecko i prawo jazdy w wielu 20 lat to wybitne osiągnięcie i niedościgniony cel wielu młodych ludzi" Ja dzieci w ogóle mieć nie zamierzam

Gość gość
Chodzilo mi o to ze dziecko jest drogie w tych czasach utrzymanie. Dom. Rodzina. I sobie jakos radze z wiekszymiobowiazakmi coty. A ty sam jesteś,nie mam odpowiedzialnosci i obowiazku i nie mozesz sobie poradzic.Czy czasami cos z toba nie tak?

Gość gość
penis 16 cm w zwisie,22 cm w zwodzie,przed chwilą mierzyłem

Gość gość
Niby masz powazny problem a odpisujesz na takie glupoty... w sumie to fakt lecz sie bo nic z tego nie bedzie spadam stad szkoda czasu

Gość gość
to kawal c***ja,wygrales:D