Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne, gwarancja, muzyka

Polecane posty

Gość gość

mam problem ze słuchawkami. w telefonie wszystko było okey aż do dziś. Gdy wejście włożę całe, to słychać tylko niektóre dźwięki, przy poruszaniu kabla w tym stanie raz się polepsza raz pogarsza. Gdy wejście jest tylko lekko wetknięte wszystko normalnie gra, poruszanie kabla nic nie zmienia. W laptopie, miałam problem od samego początku bo nie łapało dźwięku w prawej słuchawce. Trzeba było ruszać wejściem aż załapie dźwięk na drugą słuchawkę, albo podgłosić na max by dźwięk się odblokował , ale ten drugi sposób nie zawsze działał. Zazwyczaj wejście było też lekko wetknięte ( problem pojawiał się ten przy innych słuchawkach) Dziś w laptopie by załapać dźwięk trzeba było się natrudzić - grały lekko wetknięte, ale ''masowanie'' kabla dawało pogarszanie dźwięku i skrzeczenie w słuchawkach. Czy to wina słuchawek czy sprzętu? Czy kabel może być przerwany? Czy to zepsute wejście od słuchawek? Czy uznają mi gwarancję na słuchawki? ( i co z demolowanym opakowaniem po słuchawkach przy gwarancji? ) Miał ktoś podobnie?