Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubranka 86 92 dla 11 mcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

ile wzrostu mają wasze roczniaki? nie wiem ile dokładnie wzrostu ma moja mała ale ubranka w rozmiarze 86 są na styk, nie chce mieć wysokiego dziecka :( sama mam ponad 170 i nie lubie swojego wzrostu :/ czy dziecko zawsze musi być wysokie po rodzicach? mąż ma ponad 180...

Gość gość
Mój mały ma 18m ubranka ma na 92. Mąż ma prawi4e 2metry wzrostu ja niecałe 170 więc podejrzewam że wzrostowo pójdzie w jego slady. nie przeszkadza mi to

Gość gość
no wysoki chłopczyk to zaleta, ale dziewczynka... ja przy moim 172 miałam kompleksy, i do tego buty w rozm. 40 :/ masakra :/ i długie ręce, zawsze za krótkie rękawy, spodnie jak dobre na du/pie to za krótkie :/ i teraz u mojej córki to samo widzę :( ma 11 mcy, jest wcześniakiem i już powoli wyciągam dla niej ubranka 92cm... :(

Gość gość
Moj jedenastomiesieczny syn ma zaledwie 78cm :/ btw 170cm to raczej jestes srednia niz wysoka.Ja mam 158 i wolalabym miec ten 170....

Gość gość
mój syn 5,5 msc nosi rozmiar 86, więc Twój nie jest jakimś gigantem. Poza tym, co jest złego w wysokim chłopaku?

Gość gość
mój ma 12 mcy i zazwyczaj ma rozm.80 choć spodnie niektóre ma 86.

Gość gość
Moj ma 7miesiecy i ubranka na 92 sa na styk.Maz ma 196 wiec pewnie tez bedzie wysoki

Gość gość
Mój ma 3 lata. Bluzki 92 są ok (chociaż niektóre za szerokie), spodnie w większości też ma 92, ale niestety są trochę za długie jeszcze.. no ale ma 90cm i z kolei 86 to już za krótkie się zrobiły. Wiem, że mój syn jest bardzo niski jak na swój wiek.. no ale nie wyobrażam sobie jednak dziecka 1,5 rocznego czy nawet młodszego mającego ok 90cm

Gość gość
mój ma 8 miesięcy i ubrania na 80 są na styk, niebawem zaczniemy 86, sama mam 175 cm i nigdy nie miałam kompleksów z powodu swojego wzrostu, wręcz przeciwnie, a szpilki nosiłam i nadal noszę, bo niby czemu nie?

Gość gość
Moja córka na rok miała 86/92-w przewadze 92. Teraz ma 2l i 4 miesiące ma 96cm wzrostu nosi 104 i 14.800 wagi-wiec wygląda szczupło zdrowo ale wysooooko:) but ma 26. Ja 165 maz 196.