Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz pierwszy samochód

Polecane posty

Gość gość

Skąd mieliście na niego kasę ? Od starych, pożyczoną czy kredycik ?

Gość gość
Zarobiłam ;)

Gość gość
Nasz pierwszy samochód kosztował tylko część wypłaty - stary polonez ;-) nie stać nas wtedy było na lepszy. Pojechaliśmy nim nad morze i cieszyłam się jak dzieciak. Fajne były czasy, bez kasy ale szczęśliwie ;-)

Gość gość
renault megane cabrio 1.6 16V 110KM LPG. rok 2001. kupione w 2010. Kosztowalo wiecej niz srednia na allegro chyba 14, po targowaniu troche mniej. W odroznieniu od wszystkich innych bylo w dobrym stanie technicznym, mialo wymienione cale zawieszenie, hamulce etc - dlatego uwazam ze warto bylo dac wiecej. Przez 3 lata eksploatacji wymienilem tylko poduszke pod skrzynia (300zl), olej 3x i filtry. Zrobilem nia 35000, bylem w wielu fajnych trasach. Palilo max 10l lpg / 100, zawsze niezawodny towarzysz wszelkich wypadow i podrozy w niskiej cenie (20zl / 100km). Kupila mi ****abcia, w zamian zawsze gdy tylko miala ochote zabieralem ja i odbieralem, bylem jej szoferem. Nadal jestem.

Gość gość
Bugatti veyron. Zarobiłem na szparagach.

Gość gość
Dostałam za darmo,bo zrobiłam grzecznie prawo jazdy zaraz po 18-tych urodzinach.Mama kupiła sobie nowe,a ja się załapałam na jej seata Ibizę

Gość Patkkaa
Mi kupili rodzice, Renault Megane z 2004r. Odrazu przerobili mi go na gaz. Silnik 1.6 + lpg firmy Brc. Łączny koszt ze Wszystkim około 18tys. Autko mam to tej pory i nic złego się nie dzieje.

Gość gość
moje pierwsze własne było za zarobione własnoręcznie pieniądze w pierwszej pracy. Renault 25. Kosztował całe 150 euro :D Było to 13 lat temu. Ja jeździłem nim nieco ponad rok, potem sprzedałem i nadal widuję go na ulicy, kobieta cały czas jeździ. Świetne, wygodne auto. Jedyny mankament dla mnie to był brak klimy i głównie dlatego wymieniłem

Gość lubie cie wiesz
Ford eskord kosztował 3000 tyś i ciężko na niego pracowałam to było w 2011 r. Teraz mam golfa 4 bez szalu ale przynajmniej się nie psuje :-)

Gość gość
Moje pierwsze auto to był grat-mobil. Ale sam na niego zarobiłem (całe 1500zł) :D To był Opel Astra, kosmicznie brzydki bo poobijany i rdzewiejący ale nigdy się nie zepsuł a przejechałem nim prawie 200tys km.

Gość gość
Leksus na pułce dostałem na gwiazdkę Adas nie wiem ile kosztowal spytam potem taty

Gość gość
Dopiero rozglądam się za pierwszym samochodem, ale nie wiem czy wybrać taki na lpg czy samemu zamontować instalację gazową w samochodzie. Chyba pojadę skonsultować się do www.autogaz.com.pl w Katowicach odnośnie instalacji