Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kobiety z niezbyt urodziwą twarzą, ale mające udane zycie?

Polecane posty

Gość gość

bo jesli tak to ja ****ardzo podziwiam, wiem jak trudno jest kobiecie która ma "coś nie tak" z twarzą, niestety ludzie szybko jej próbują uświadomić, ze jest "gorsza". Oczywiście są ludzie kulturalni, który nie robią z tego problemu, ale niestety jest ich mniejszość. Można być szczupłą, ładnie ubraną, pomalowaną, ale dziwnego kształtu oczu czy nosa czy brody, dziwnego nieforemnego profilu nie da się ukryć. do czego zmierzam, chciałąbym poczytać jakieś inspirujace historie kobiet, które od natury nie dostały zbyt wiele urody, ale idą smiało przez zycie, znacie może takie? Wszyscy wiemy, że tak naprawdę liczy się jaki cżłowiek jest, jak się czujemy w jego towarzystwie, to nie są banały. Uroda jest niestety ważna we wczesnym etpie zycia, podobno nawet matki bardziej sę opiekują ładnymi dziećmi, dzieci w przedszkolu potrafą odrzucić dziecko wyglądające inaczej, brzydko. I mimo tego na pewno są kobiety, które się nie załamały i potrafiły tak o siebie zadbać, że wyszły zwycięsko z tej batalii zwanej zyciem. Chciałabym o nich poczytać.

Gość gość
Np. Matka Teresa z Kalkuty ;)

Gość gość
np kopaczowa

Gość gość
Tak, znam. Moja babcia (75 lat), wielka dusza towarzystwa moja sąsiadka (55 lat), moja koleżanka (25 lat), znajoma (około 25). Nie chcę mi się nic inspirującego pisać, ale widzę że żadna z nich nie żyje gorzej od rówieśniczek.

Gość gość
Można być szczupłą, ładnie ubraną, pomalowaną, ale dziwnego kształtu oczu czy nosa czy brody, dziwnego nieforemnego profilu nie da się ukryć x Znam taką, która to ukrywa, oczywiście nie fizycznie, ale całą otoczką. Dba o ciało, stroi się, maluje, ma ładne włosy i ciągle zbiera pochwały jaka to jest piękna (osobie pewnej siebie nikt nie śmie powiedzieć, że jest inaczej, zresztą po co to mówić i się czepiać o twarz skoro np. nogi serio ma ładne). Dziewczyna wykonuje pewien specyficzny zawód (nie mam na myśli TEGO zawodu hehe), więc przyciąga sobą dużo uwagi, a jej facet wygląda na wielce w niej zakochanego.

Gość gość
znam i brzydkie na twarzy i grube i niezgrabne z bardzo udanym zyciem. Co zaobserwowalam - sa wesole, coś ciekawego soba reprezentuja, wierzą w siebie ( wiec ludzie dookoła też- to działa). najgorzej maja te zrzedzące - niezalezne od urody.

Gość gość
Znam. Bliska osoba z rodziny.Twarz raczej męska, nos mięsiste. Ale ładne oczy i zęby. Wesoła, zaradna, pracowita. Asertywna. Z seksapilem:) Ma dziecko, partnera, pracuje w zagranicznej firmie, obecnie mieszka za granicą. Nigdy nie jest tak, ze wszystko jest z wyglądem do kitu. Ludzie lgną do osób serdecznych, uprzejmych, otwartych, pozytywnie nastawionych do swiata. Chocby się bylo Miss World, a zimną, nieuprzejmą suką, otoczenie będzie unikac takiej osoby.

Gość gość
A ja z kolei jestem urodziwa, a mam nieudane życie:(

Gość gość
Tak, wdzięk danej osoby zaćmiewa nieciekawą urodę i taka osoba staje się atrakcyjna

Gość gość
dla jendej osoby ktos moze brzydka druga powie ze jest piekna

Gość gość
up

Gość gość
Popatrz taka Magdalena Schejbal robi karierę aktorska, dzięki temu jest slawna i pewnie ma powodzenie, albo taka dziennikarka justyna dobrosz oracz, prawie codziennie w wiadomościach ja pokazują. Tez robi karierę

Gość gość
I powiem więcej! Znam kilka dziewczyn z ładnymi twarzami, które maja c*****e życie