Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa łazi po sklepach za ubraniami dla mojego dz.a ja jestem w 2 miesiacu

Polecane posty

Gość gość

poważnie zastanowiło mnie to czy jej coś aby sie w głowę nie stało...wiem tyle że innej synowej wepchała się na usg...u mnie niedoczekanie.

Gość gość
z tsaką psychiczną babką to najgorzej...gotowa wam do łózka wejśc miedzy was i liczyc oddechy przy seksie :D a dziecko do cyca przystawi

Gość gość
To chyba dobrze? Nie bedsiesz musiala wydawac kasy na ubranka. Ja od mojej nie dostalam nawet jednego.Powinnas byc wdzieczna ze sie kobieta stara i chce wam pomoc

Gość gość
no trudno mi być wdzięczną....zanim mnie zakrzyczycie od niewidzięcznych to wam powiem że nie wiem co nią kieruje bo przecież ona mnie nie lubi...cxzęsto mi dopieka i ogólnie zazdrosna jest o syna...duzo mi przykrości sprawia i mówi naprawde nieprzyjemne rzeczy tak jakby dla sportu...wiec to zainteresowanie wnukiem mnie co najmniej martwi...chyba mysli ze bedzie rzadzić

Gość gość
Ale czy to Ci w czyms przeszkadza?. A co do USG to kiedys nie bylo takich mozliwosci. Jak nie ma kobieta corek to sie jej nie dziwie. Tez bym byla ciekawa

Gość gość
Ciebie moze nie lubic,ale nosisz dziecko jej syna,a to juz co innego.Ciebue nie lubi to Ci ubran nie kupuje

Gość gość
A mieszkacie z nia?

Gość gość
nie mieszkamy. a co do tego że ona mnie nie lubi to uwierzcie mi trwa to od samego poczatku jak to ktora s z was juz dzis pisała...mam bardzo podobnie teściowa mnie ne lubi za żywota, bo ma syna jedynaka i ja jej "ukradłam" :///// a teraz tak sie interesuje naszym dzieckiem....to nie jej. ja jej będę ograniczać kontakty bo kara za to że ona mnie tak traktuje być musi. i nie chcę żadnych prezentów ani dla siebie ani dziecka :///

Gość gość
ONA SE MOŻE!!! nie słuchaj kurek z kafe, że to babcia i ma prawo...g****o tam ma prawo. nie ma żadnego prawa. jak ciebie źle traktuje to dziecko niech tylko od święta ogląda. Ograniczaj kontakt, niech zna mores jak ciebie jak szmate traktuje,. to nie jest jej, a jesli juz to w 25% ma prawo do kontaktu bo to TYLKO babka.

Gość gość
Ale z ciebiebkretynka dzieckubodbierasz babcie.nie badz glupia egoistka

Gość gość
kupuje dla swojego wnuka, wolno jej. Bedzie babcią, czy ci sie podoba, czy nie. Było nie wychodzić za jej syna.

Gość gość
będzie babcią tylko na papierze i od świ ęta :) nie zamierzam "udostępniać" jej wnuka :) za wszystko co mi wyświadczyła, będzie za karę go oglądać od wielkiego dzwona. z prostej przyczyny...małe dziecko przyklejone jest do amtki a ja tam chodziła nie będę a na pewno jej tu zapraszała tez nie bede

Gość gość
przeciez to prowokacja, nie widzicie tego ???

Gość gość
Autorko jak juz piszesz prowo to sie skup. Najpierw piszesz ze innek synowek wepchala sie na usg a pozniej ze maz tp jedynak. A tak dobrze sie zapowiadalo...

Gość gość
ehehe ale prowo.. raz syn jedynka, a raz ma brata.. a tak poważnie: kto mówi teściowej o ciąży w drugim miesiącu?

Gość gość
Doceniaj tesciowa jak taka masz zawsze mozesz miec gorsza!!!serio z tym masz problem???moja nie kupi nic a jeszcze komentuje prezenty innych.nie narzekaj

Gość gość
Moja tez mnie miala w dupie gdzies tam sobie zylam i tyle ja to obchodzilo,a odkad sie dowiedziala ze w ciazy to nagle wielka przyjaciolka chcialaby zostac. Wsciec sie chce, ostatnio to co 2 dni wizyta. I oferuje sie ze ubranka mi pomoze prasowac, niby jak? Ze swoim zelazkiem przyjdzie?przyleciala zgabka i plynem i chciala mi plame zdywanu wywabiac choc mowilam ze bardziej juz sie nie da a z reszta stanie tam szafa Nie potrzebuje jej wpierniczania sie. Mam matke, mam przyjaciolke i je poprosze o pomoc gdy bede czegos potrzebowac.z reszta kobita 32 latatemu rodzila ostatni raz i ma przestarzale rady. Ostatnio proponowala mi kieliszek nalewki na spirytusie "dla zdrowia"

Gość gość
Nie mówiąc już o tym, że w drugim miesiącu ciąży dopierosiesię niej dowiadujemy i po zrobieniu tekstu wiele z. Nas nawet tak od razu własnej mamie nie mówi, a co dopiero nielubianej teściowej.

Gość gość
Gdyby twoja mamusia łaziła po tych sklepach, to dopiero byłabyś zadowolona. A jak teściowa łazi to już oczywiście beee. Nie łazi dla ciebie, ale dla swojego wnuka czy wnuczki, więc nie stękaj upierdliwa krowo. Przynajmniej parę groszy ci w kieszeni zostanie, jak teściowa zafunduje wyprawkę. Ale pewnie lepiej by było, jakby kasę zaproponowała. Teściowa znienawidzona, ale jej kasa nie śmierdzi i w rączki nie parzy. Tak na marginesie...ty tak sama z siebie czy dla zasady, że wszystkie narzekają na teściową, to i ty musisz? Nie jestem teściową, ale nienawidzę takich dwulicowych gnid.

Gość gość
U mnie to samo, kochana teściowa na wieść o wnuku pokupowała co tylko mogła - wózki, ubranka, posciele, kołderki, rożki. No złota kobieta :) Autorko (i jej podobne): jesteście wybredne albo wredne :D

Gość gość
Nie jestem wredna ani wybredna. Nie lubie takiego czegos....przed ciaza miala mnie gleboko w d***e. Nawet nie spytala o mnie czy zyje. Teraz lata za przeproszeniem zesrac sie chce- na herbatki sie wprasza, zaprasza, na sile uszczesliwia.

Gość gość
22:42 bo czuje, że jak się teraz do Ciebie sztucznie nie zbliży, to straci możliwość ingerowania w życie wasze i waszego dziecka. Nie słuchaj tych starych kwok co mówią że jest inaczej. Mam tak samo jak Ty i nigdy w to nie uwierze że ktoś kto nie miał do mnie za grosz zrozumienia, szacunku, kto się mną nie interesował to mało powiedziane - ona chciała się mnie pozbyć i mówiła nawet że tęskni za czasami gdy synek mieszkał z nią nie był komuś "sprzedany", jechała mi po wykształceniu, choć mam wyższe, jechała po rodzinie - nigdy nie uwierzę że taka soba nagle zaczyna mnie lubić KRETYNKI i ktoś kto reprezentuje sobie taki poziom ma nagle kochać dziecko z tej parszywej niby synowej? g...o prawda. ona sie boi po porstu bo wie ze jak dziecko sie urodzi syn bedzie mial dla niej jeszcze mniej czasu wiec szuka gdzie by tu sie nam wpier...olić by o niej nikt nie zapomniał. dawanie prezentów jest tu manipulacją, ona daje by otrzymac jakąś korzyść, byscie byli wdzeczni i czuli sie zobowiązani do przyjmowania wkrótce jej nalotów i chorych rad. nie dajcie się zwieść. Śmieję sie z tych obronczyn tesciowych..... jesteście chore zostawiacie dziecko komus kto wam nieomal zwiazku nie rozwalił??????

Gość gość
Prawo dalej leci. Autorko,to jak to jest z tym mężem jedynakiem który ma brata?