Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybka235

Maz mnie wkurza!!!!

Polecane posty

Gość Rybka235

Poklocilam sie z mezem, normalne kazdy sie kloci tylko ze on ma do mnie pretensje, ze ja mu w niczym nie pomagam!!! On ma firme budowlana, ja pracuje jako kelnerka w Restauracji, zajmuje sie domen , sprzatan i gotuje i jeszcze ucze sie jezyka bo mieszkan za granicy a maz jest obcokrajowcem i wydaje mi sie ze robie Co moge to jemu nie pasuje ...bo wszystko na jego glowie!! Mamy wspolne kato moje pieniadze Ida na oplaty zalupy itp ale zawsze mam distel do kasy jak trzeba...wypomina mi bledy moich rodzicow na Co nie mam wplywu i wogole mowi ze jak bede zarabiala tyle Co on to inaczej !!! W*****a mnie jego gadanie i uwazam ze jest przemeczony ale ja Tez mam swoje rzeczy ..nie wiem Co robic ale to nie fajne jak sie slyszy takie rzeczy

Gość gość
Trzeba było wyjść za Polaka.

Gość Rybcia235
Ales ty madra!!! Ogolnie to nie mamy problemow , zreszta po Co ja to pisze gdzie kolwiek

Gość Rybka235
wydaje mi się , że on jest na mnie zły bo zbyt płtko niorę jego penisa do ust . ale ja głębiej nie umiem bo się wyrzygam

Gość gość
Ja uwielbiam to robic

Gość gość
Lubie ja mnie nim dusi a potem do pupy i do ust xxxx pozdrawiam srodkowym palcem

Gość gość
Chciałaś mieć męża obcokrajowca i światowca, to masz. Co on oczekuje? Polak za granicą to murzyn do taniej pracy i tyle.

Gość RybciA235
Jak nie masz nic madrego do napisania to sie nie wypowiadaj w tym temacie i nie pisz bzdur w moim Imieniu

Gość Rybka235
ja też lubie z du/py do buzi ale jaki to ma związek? myślicie ze mąż może sie o to wkurzać?

Gość gość
A ty powaznie to piszesz ?matko z d**y do geby je......

Gość gość
Matko ludzie mnie przerazaja

Gość Rybcia235
Cos mi sie wydaje ze Tez masz jakis ukryty problem Sam lub sama ze soba bo ciagle piszesz brzydkie rzeczy ...chyba Ciebie nikt nie ***** bo ciagle na temat seksu piszesz i beszczelnie podpisujesz sie moim imieniem ...mam to w d***e bo i tak mnie nikt nie zna ale Tobie chyba lepiej ...no Cie powiem to sie popisalas!!!

Gość Rybcia235
Powiem Ci Gosciu ze nawet ci to wychodzi...rozbawilas mnie i poprawilas humor tymi twoimi niskimi zartami ...a Tobie defektspoleczny dziekuje za rade ...te glupoty nie sa pisanie przeze mnie , pozdrawiam

Gość Rybcia235
Ja wiem Co w zyciu jest wazne i staram sie zawsze tak robic zeby nikt na tym nie ucierpial!!! Ale i tak zawsze cos...moj maz pracuje jaj chory i nie moge tego zmienic bo zycie jest drogie a jak cos chcesz isiagnac to tylko ciezka praca , ja Tez duzo pracuje bo inaczej narazie nie moze byc