Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze współpracownice w Wawie to kobiety z lubelszczyzny

Polecane posty

Gość gość

mowa o współpracownicach ode mnie z pracy z lubelszczyzny. przynzam szczerze że do niedawna nie rozumiałam, o co chodzi w tych żartach o ludziach spod Lublina ale teraz niestety podpisuję się pod nimi. Te baby sa straszne!!! widać w nich chęć nahapania się tych 2 tysiaczków do tego stopnia że kopią dołki pod sobą nawzajem, miejscowych nienawidzą, kompleksy leczą donoszeniem do szefowej i generalnie straszne buraczary. oczywiście ani weekendu w wawie nie spędzą tylko skoro 17 wybije w piątek, wsiadają w ten swj bus do Puław, Lublina czy innej durnoty żeby nie było nie jestem Warszawianką z dziada pradziada i nie wywyższam sie bo tu mieszkam ale na litośc boską....dlaczego nie potrafią nawet weekendu tu spędzić tylko pieniądze wywożą na wioche a potem w poniedziałek dalej kopia pod nami dołki i prostactwo sieją zamiast w swoich Puławach siedzieć ktoś miał tez takie doświadczenia?

Gość gość
Ta i ona pisza głupie posty na koleżanki z pracy jakie to są lepsze od innych :) . Z zawiści i złości się zmarszczki robią :)

Gość gość
nie lubię ludzi spod Lublina, mam powody. widać że to wieśniaki

Gość gość
Hmmm jestem z Warszawy z dziada pradziada. Pracuję głównie ze słoikami, sporo z nich jest z lubelskiego, ale nie zauważyłam takiej prawidłowości o której piszesz autorko. Owszem zdarzają się świnie, tak jak wśród tych którzy pochodzą z podkarpacia, świętokrzyskiego, małopolski i z samej Warszawy. ps. Jak już przyjechałaś tutaj pracować to bądź łaskawa pisać pełną nazwą, bo po tym własnie słoika można poznać nie warszawa a wawa... A ty z jakiej durnoty pochodzisz?

Gość gość
"do Puław, Lublina czy innej durnoty" xxx i po tych słowach to ty jesteś największą buraczarą :)

Gość gość
ja pchodzę z Krakowa. Na pewno nie jest to takie dziurzysko jak te Puławy.

Gość gość
nie ma takiej reguły kretynie....mój mąż jest z Warszawy i też mówi o niej Wawa, tak że weź się nie ośmieszaj A co masz do ludzi z małopolski lub podkarpacia? nie są aż tak biedackie jak lubelszczyzna, wiec i zachowanie ludzi stamtąd deczko lepsze

Gość gość
Autorko gdzie ty pracujesz, że piszesz o pensji 2 tys? W spożywczaku? Ogólnie nie mam nic do słoików, ludzie tacy jak inni, ale nie da się ukryć, że od kiedy zaczęła się masowa migracja i szturm na stolicę, to pensje mocno zjechały. A najgorszymi współpracownikami są ogólnie kobiety. Jeżeli zastanawiasz się dlaczego to spójrz na swój pierwszy post. Nawet nie wiesz jak się cieszę, że pracuję z samymi facetami. Oni nie mają takich problemów.

Gość gość
19:03 syramy na twoją opinie

Gość gość
Widać na forum jest dużo słoików z Puław :D Ja mieszkam w Warszawie od urodzenia i zdarza mi się pisać w internecie Wawa. Co to ma do rzeczy?

Gość gość
nie ma takiej reguły kretynie....mój mąż jest z Warszawy i też mówi o niej Wawa, tak że weź się nie ośmieszaj A co masz do ludzi z małopolski lub podkarpacia? nie są aż tak biedackie jak lubelszczyzna, wiec i zachowanie ludzi stamtąd deczko lepsze x Taaak mąż z warszawy i pewnie mówi "na polu";-) kretynów to w domu szukaj słoikowa warszawianko 🖐️

Gość gość
19:18 mój mąż jest z Warszawy i możesz sobie myśleć co chcesz, ja nie będę ci niczego udowadniać bo masz już swoją teorię. I nie tylko mówi on o Warszawie wawa ale nawet WARWSIOWA :D co bardzo mnie rozbawiło na jednym z pierwszych spotkań. bo on wie że takie chwalenie sie warszawki to bufonada. poza tym mało tu warszawiaków, ja jestem z krakowa ale ogólnie dużo tu wieśniaków z wiochy

Gość gość
Możecie się wściekać ile wam się podoba, ale po stylu pisania widać która w warszawie urodzona a która to warszawka napływowa. Żegnam panie słoikowe

Gość gość
19:15 niestety nie jest mowa o spożywczaku a o przedszkolu niemieckojęzycznym gdzie pensja wynosi 2000 na rękę za cały etat...ja już się wypisałam z tego kramu bo zdałam certyfikat i egzamin na przysięgłego ale co mi tam dopiekły wsiury zakompleksione z lubelszczyny to moje

Gość gość
19:21 ty na pewno jesteś napływowa bo warszawa z małej litery piszesz - CO ZA PROSTE MYŚLENIE :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
19:18 mój mąż jest z Warszawy i możesz sobie myśleć co chcesz, ja nie będę ci niczego udowadniać bo masz już swoją teorię. I nie tylko mówi on o Warszawie wawa ale nawet WARWSIOWA smiech.gif co bardzo mnie rozbawiło na jednym z pierwszych spotkań. bo on wie że takie chwalenie sie warszawki to bufonada. poza tym mało tu warszawiaków, ja jestem z krakowa ale ogólnie dużo tu wieśniaków z wiochy x tak myślałam, ze z centusiowa 🖐️. Warszawianka pełną gębą - po mężu oczywiście. Najbardziej śmiać mi się chce z takich ludzi.

Gość gość
gość dziś ja pchodzę z Krakowa. Na pewno nie jest to takie dziurzysko jak te Puławy xxxx Teraz to jesteś MEGA BURACZARĄ Ktoś na poziomie nie nazywa "durnotą" mniejszych miast, bo w takim razie 90% Polski jest g...wnem i dnem. Serio takie masz mniemanie o sobie, że skoro jesteś z Krakowa to wszystko ine można wyśmiać? Ja też jestem z Krakowa - KRAKÓW PRZEPRASZA ZA AUTORKĘ, która jest najlepszym dowodem na to, że wszędzie się trafiają durnie ;)

Gość gość
19:23 nie zrób kupy :D i nie zapomnij przeprosić żeś popuściła w galoty :D

Gość gość
no masz poziom autorko od razu widać że jesteś z wielkiego miasta, anie z jakiejś durnoty

Gość gość
żeby nie było nie jestem Warszawianką z dziada pradziada i nie wywyższam sie bo tu mieszkam ale na litośc boską....dlaczego nie potrafią nawet weekendu tu spędzić tylko pieniądze wywożą na wioche a potem w poniedziałek dalej kopia pod nami dołki i prostactwo sieją zamiast w swoich Puławach siedzieć xx No ty pokazałaś pełną klasę tym wpisem. Wiejska dziewko.

Gość gość
gość dziś dziękujemy wielka damo już wszystko to Tobie wiemy :D

Gość gość
takie jesteście wielkie Warszawianki, Krakowianki, a słoma z butów wystaje gorzej, niż nie jednej z wsi zabitej dechami