Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Brukselki i szpinak

Polecane posty

Gość gość

Piszę tu, ponieważ to chyba jedyne aktywne forum jeśli chodzi o kuchnię. Jezdem studętę i mieszkom som. Lubię gotować, przyrządziłem brukselkę w skandaliczny (podobno) sposób, ugotowałem mendę w rosole. Rosół i brukselki mają się spoko. Smakują dobrze, nie rzygam po nich, zupełnie tak jak po maminym szpinaku lata temu. Powiedzta mi o kiej grzyb tu chodzi, czymu rzygata po jednym i drugim? Brukselki są pyszne nawet jak się je zrobi na odwal się. Nie rozumia wos.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×