Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konkursy z nagrodami

Polecane posty

Gość gość

W jakich konkursach bierzecie najczęściej udział?

Gorący konkurs! Wystarczy ocenić zdjęcia pięknych dziewczyn i można wygrać fantastyczne nagrody. Na głosujących czekają 64 nagrody – 100 zł, 500 zł lub 1000 zł! Konkurs jest całkowicie bezpłatny. Szczegóły na www.konkurs.1but.pl Organizatorzy zabawy – sklepy internetowe z obuwiem i odzieżą www.1but.pl oraz www.takemore.net

Gość liczkaa
ja na facebooku często biorę udział w konkursach teraz walczę o wina marki Monte Santi trzeba tylko wypełnić ankietę w aplikacji facebook.com/winoMonteSanti/app/1 588133178161628 tylko ważne żeby wchodzić do tej ich aplikacji fejsbukowej z komputerów, bo na smartfonach nie da rady niestety

Gość vickova
Oeparol organizuje fajny konkurs, bo kosmetyki warte prawie stówkę do zgarnięcia mocmalychrzeczy.pl - tutaj macie wszystko opisane, wystarczy wysłać zdjęcie i opisać co sprawia że czujemy się wyjątkowe.

Gość gracell
chyba każdy konkurs jest z nagrodami :) gdyby było inaczej to bym w nich nie brała udziału, teraz gram o wyjazd na narty, wystarczy tylko zrobić zdjęcie, które pokazuje ekipę znajomych ze Zbójeckim Grzanym, opublikowanie go na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco. Do zgarnięcia są po 3 butelki grzańca a za pierwsze miejsce wyjazd na narty więc zamierzam się przyłożyć do tego konkursu.

Gość patera
ja trafiłam ostatnio na konkurs gdzie można wygrać karty podarunkowe do sephory w wysokości 400 zł :O gestyy.com/wgE0dh polecam ja już wysłałam zgłoszenie :)

Gość gracell
ja gram o te narty ze Zbójeckim Grzanym już robiłam dzisiaj ze znajomymi zdjęcia ze Zbójeckim i otagowałam na FB zdjęcia, ale jak kupowaliśmy Zbójeckie do zdjęć to za każdą butelkę otrzymaliśmy 3, więc super miła niespodzianka.