Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

początująca modelka

Polecane posty

Gość gość

zaczynam w modelingu i szukam uczciwej agencji która mogłaby mnie reprezentować macie jakieś doświadczenia? kontaktowałam się już z paroma ale ostatecznie wydawali się niewiarygodni

Gość gość
wszystko zależy czego oczekujesz. Należy zacząć od zdobycia doświadczenia. Agencje to kolejny krok .... ale najpierw trzeba wypracować swoje własne portfolio

Gość gość
W jakich ty zyjesz czasach? Znajdz w necie adresy znanych agencji, przeczytaj jakie stawiaja wymogi, zrob sobie polaroidem zdjecie twarzy plus sylwetki, napisz cos o sobie, rowniez wzrost itp i wyslij mailem. Mozesz tez sprobowac z miedzynarodowa agencja jak np. Elite. Tam regularie robia przeglady i co ciekawsze twarze zapraszaja na castingi. Sprobuj, nic nie tracisz, a mozesz jedynie zyskac. To jak z pisaniem podan o prace. Powodzenia!

Gość gość
ciekawa podpowiedź. Wszędzie tylko czekają na człowieka ...... a potem pierwsze pytanie, czy ma pani jakieś doświadczenie czy portfolio i ..... po zabawie .....

Gość gość
fuku models jest ok wiem że kolezanka dla nich pracuje i nie słyszałam nigdy narzekań

Gość adalas
Ta agencja jest bardzo dobra http://www.individual.pl/ . Ich modelki biorą udział w dużych eventach i znanych reklamach np. marki Wella . Na stronie jest zakładka casting. Tam wszystko wypełniasz i wysyłasz.

Gość adalas
ale pamiętaj , mi zawsze mój menago mawiał gdy zaczynałam " sie ssie - sie ma!

Gość gość
17:03 i co, ssalas?

Gość adalas
oj się nassałam a nawet kup arabskich najadłam ale sukces odniosłam. warto było bo tego warta!

Gość model20cm
wiele dziewczyn marzy o karierze modelki, ale tylko nie licznym taka kariera się udaje, czy zastanawialiście się dlaczego? i to nie jest wcale kwestia wyglądu zewnętrznego sukces tkwi w odpowiednio przeprowadzonej reklamie, tak, aby agencje zainteresowały się naszą osobą przeczytajcie sobie ten artykuł: http://warto-nie-warto.pl/2016/06/08/modeling-zawod-marzen-jak-sie-reklamowac/ a zawarte tam porady na pewno się przydadzą