Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chujanka pierwsza klasa

zabić fryzjera

Polecane posty

Gość chujanka pierwsza klasa

człowiek idzie do fryzjera żeby wyglądać lepiej, płaci kupę kasy i co? i gówno, wyglądam jak kurwa kopernik, aseksualna do granic, nic już mi nie pomoże, wiem, że kurwa mi odrosną, tylko kurwa szkoda, że jutro mam imprezę życia, jebać fryzjera, sami idioci, mówisz nie cieniować, i tak ścieniuje, no chuje muje dzikie węże, trzeba się najebać i tak co dzień aż odrosną

Gość gość
Dlaczego aseksualna?scial wiecej niz chcialas? ja tez mam straszne doswiadczenia z fryzjerami

Gość gość
no fryzura jak kopernik, miałam long boba, teraz mam kopernika, bardzo mało kobieco w tym wyglądam, ale cóż, zjebałam go, ale włosów mi to nie wróci

Gość zocha88
iść o fryzjera w ciemno źle, prawie zawsze spieprzy, bo nie zna oczekiwań, ale zaufać za bardzo jednemu, to tez poczuje się pewnie i spieprzy raz na jakiś czas, bo wie, że wrócisz do niego, jesteśmy na nich zdane i taka prawda, dlatego mają nas w d***e

Gość gość
Juz sie zastanawialam jak to jest,chyba zalezy jaki maja dzien i humor tak robia bo czasem to az nie wiadmomo czy sie smiac czy plakac

Gość gość
Jestem fryzjerką i powiem wam drogie panie ze wy same nie wiecie co chcecie. czesto nie potraficie sie okreslic.Pamietajcie ze fryzjer musi dobrac fryzure pod kazdym wzgledem (kolor oczu,karnacja,ksztalt glowy czy styl klienta) ale to tylko czlowiek wiec czasami moze popelnic bląd. Wezcie ze soba zdjecie z gazety co wam sie podoba i wytlumaczcie. Najwiecej uwag maja klienci ktorzy nic nie wytlumaczyli na poczatku

Gość gość
bardzo dokładnie zawsze tłumaczę, choć jest to fryzjer, którego znam bardzo długo i czasem go fantazja ponosi, bo wie, że i tak u niego zostanę, taka postawa mnie dobija, fantazja to niech mu na jego pokazach z modelkami puszcza a nie ze stałą klientką, która mu ufa, jeszcze bezczelny tekst "no rzeczywiście trochę za krótko" to nic tylko w ryj się należy

Gość gość
Ale to nie tylko chodzi o dlugosc wlosa i dobor a o to,jak te strzyzenia sa czesto wykonane.wlos sie wywija w kazda strone (tylko nie w ta,ktora powinien),schody,dziury i tona lakieru moze tylko je poratowac, tak jakby ciecie bylo robiome "na sztuke"

Gość gość
do gość 22:38 właśnie o to chodzi, o małe szczegóły, które są niewybaczalne tak jak u mnie z długości dużo nie poszło, ale zrobił cieniowanie, sama nie wiem kiedy i jak, ale był tak sprytny, że postawił na swoim i jak wysuszył to było za późno, choć wie, że źle mi w cieniowanych bardzo dla niego to nic takiego, a dla mnie zj****e samopoczucie na ważnej imprezie i przez co najmniej 2 miesiące kolejne, bo niestety jest podstawowa różnica między układanaiem się włosa prostego przy bobie i ścieniowanego i kto jak kto a fryzjer powinien wiedzieć takie rzeczy

Gość gość
więc na prawdę nie wiem już komu ufać, pójdziesz raz zachwyt, innym razem kompletna klapa, no loteria, najlepiej byłoby samemu się nauczyć strzyc

Gość gość
Dokladnie,ja jeszcze uwielbiam degazowki,wystrczy dotniecie moich wlosow a po umyciu wygladam jak czarownica,teraz juz prawie od drzwi krzycze:tylko bez degazowek!!

Gość gość
Tez nienawidze degazowek,bo mam krecone i pusza sie bardzo po nich,prosze bez degazowek a ostatnio zamyslilam sie a patrze a ta odklada degazowki,czyli jebla mi nimi wlosy. Prosze krociutko,bo wtedy sie nie skrecaja,zostawia dluzsze. Tak uwilbia te j****e degazowki,tak kombinuje zagaduje zeby tylko ciachnac nimi,pomimo moich protestow. No wlasnie dlaczego fryzjerzy tak uwielbiaja degazowki?

Gość c***anka pierwsza klasa
wyglądam totalnie gównianie, piję drinka, rano będę myślała o kacu, a nie o zj******h włosach, potem wieczorem impreza oficjalna firmy i pani prezes jak kopernik wyj***e na środek, już to widzę, myślę o peruce

Gość gość
Dobrze,przynajmniej sie troche odstresujesz, ja na Twoim miejscu chyba bym nie zaplacila za taka usluge,a moze idz jutro do niego,powiedz o waznej imprezie i o tym co Ci zrobil i niech Cie jakos uczesze i doprowadzi do porzadku?

Gość gość
co ma mi zrobić na tak krótkich włosach,awanturę zrobiłam, farba za free, ale spieprzył kształt i długość to co można naprawić? no nic, nie dość że raczej mam mało kobiecą sylwetkę, zawsze mnie make up i włosy ratował, teraz nawet make up przy tym co mam na głowie nie pomaga, sukienka którą kupiłam też do bani, wyglądam jak rihanna (fryzura), tylko z przeciętną nieciekawą mordą 30 latki, to nie mogło się udać

haha, z tym kopernikiem to mnie rozwaliłaś autorko :D prawda jest taka, że niektóre cięcia fryzjerskie często wyglądają super wyłącznie po wystylizowaniu. a nie zawsze jest potem na to czas i ochota. ja nie wiem, o której wstają ci wszyscy ludzie z perfekcyjnie wystylizowaną grzywką na boczek, ale chyba wcześnie ;)