Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się ze mną dzieje ? Bole brzucha , kregoslupa i mrowienie lewej reki.

Polecane posty

Gość gość

witajcie. mam 24 lata. od kilku dni nie wiem co się ze mną dzieje. zaczęło się od bólu plecow. ponieważ mam tragiczny tryb życia (10 godzin w biurze, pozycja siedzaca, jem góra 2 razy dziennie) byłam pewna , że kręgosłup się odzywa. Dzisiaj jednak do tego doszły pobolewania brzucha, parcie na mocz, jakby tego było malo praktycznie nie czuję lewej ręki (mrowienie). oczywiście nacxytalam się w internecie i mam schize odnośnie raka. badania krwi są ok , ginekologicznie też w porządku. Czy może ktoś z Was go doradzić? czy to moze byc zapalenie drog moczowych ? (pomijając reke) od jakiegos czasu mam czestomocz, ciemny kolor moczu, nieprzyjemny zapach P.S. wiem, że powinnam iść do lekarza ale w weekend nie mam tej możliwości, a bardzo się denerwuje. Z góry dziękuję

Gość basia_z_lasu
Mrowienie i drętwienie ręki to częsty objaw zwyrodnień kręgosłupa, zwykle szyjnego, co w Twoim przypadku jest bardzo prawdopodobne, jeśli siedzisz 10 godzin przed komputerem. Problemy z pęcherzem prawdopodobnie nie mają z tym nic wspólnego. A nie przemarzłaś ostatnio? Bo wyziębienie może zaostrzać bóle kręgosłupa (ja tak mam), a równocześnie spowodować problem z nerkami i pęcherzem.