Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę jestem temu wszystkiemu winna? Dać mu odejść?

Polecane posty

Gość gość

Nie uprawiałam seksu z moim chłopakiem, bo za każdym razem jak mi go wsadzał, to bolało tak, że myślałam, że mnie rozerwie. Pamiętam, że strasznie się zdenerwował i chciał zerwać. Teraz kłóci się ze mną drugi dzień, że nie ma seksu. Napisał, że jak nam nie wyjdzie kolejny raz to mnie zostawi. Że nie pasujemy do siebie. Ja nie wiem co robić bo naprawdę go kocham. Jednak on ma ciągle jakieś wyrzuty. I nawet, jakbym poszła z nim do łóżka to on by znalazł inny powód aby się kłócić. Nie chcę żyć bez niego..co robić? Mamy prawie 19 lat... teraz też ciągle chce mnie jakoś zagiąć, ciągle robi mi wyrzuty i przez seks, i przez to, że kiedyś dużo czasu spędzalam z przyjaciolka co mialo miejsce rok temu...Ciągle coś..Nawet napisał, że jest coś ze mną nie tak. Teraz juz się nie klocimy bo olal mnie dosc chamsko. I juz się nie odzywa. A jeszcze nie dawno pisal, w nigdy mnie nie zostawi, żebym mu zaufala

Gość gość
wyglada na to,ze nie zalezy mu na Tobie tylko na seksie i to tylko dla siebie..na pewno mu mowilas,ze Ci sprawia bol? i co,to go nie obchodzi? chce sie zaspokoic Twoim kosztem? przeciez dla Ciebie to tez ma byc przyjemnosc a nie ból! powinien sie starac byc delikatniejszy,szukac przyczyn dlaczego Cie tak boli,martwic sie tym a on jeszcze fochy stroi :O jakis bezduszny sie wydaje

Gość gość
Patologia

Gość gość
i jeszcze pretensje mial ze sie z przyjaciolką widywalas? to nienormalne..zaloze sie,ze ci sprawia bol bo jest nieczuly i mysli tylko o swojej przyjemnosci i jeszcze do Ciebie ma pretensje,ze nie umie o Ciebie zadbać

Witam. Podejście pani partnera nie jest irracjonalne. Tworząc związek powinno brać się pod uwagę obie strony. Partner ewidentnie dba tylko o swoją przyjemność w takim przypadku zalecam szczerą rozmowę , w której powiesz mu wszystko co czujesz ale bez obwiniania go. Zalecam również wizytę u ginekologa , ponieważ bywa , że ból podczas rozpoczynania współżycia leży na podłożu ginekologicznym np. zwężona szyjka macicy. Możecie również nie pasować do siebie pod względem budowy narządów. Czy pochwa jest dobrze nawilżona ? Jeśli nie to polecam żele intymne. Poprawia jakoś stosunku oraz nawilża. Pamiętajcie również o zabezpieczeniu. Pamiętaj , że seks powinien odbywać się za zgodą obu stron. Jeżeli partner po szczerej rozmowie nadal będzie panią w pewien sposób zmuszać do stosunku , rozważyłabym odejście od niego. Pozdrawiam :)