Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim zdaniem żołnierze i policjanci po 50 roku życia powinni być zwalniani.

Polecane posty

Gość gość

Ich kondycja fizyczna jest niewystarczająca, więc najlepszym pomysłem byłoby takie właśnie ograniczenie wiekowe. Oczywiście nie powinni przechodzić na emeryturę, bo nie są świętymi krowami, tylko szukać pracy w innym zawodzie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość prawictwo pospolite 152
z jednej strony masz racje , a z drugiej czlowiek po 50 roku życia ma doświadczenie i nie chodzi mi tutaj o policjancie tylko o zolnierzu .. Wolałbys byc broniony przez 20 letniego zolnierza który nie umie strzelac , ktory nie wie jak sie zachowac na polu bitwy czy przez doswiadczonego w afganistanie i iraku 50 latka , który wie kiedy otworzyc ogien ,k iedy pasc na ziemie , jak prowadzic ogień .. Doswiadczenie robi swoje i szczerze mówiac jak najbardziej moze zniwelowac braki kondycyjne. natomiast z policjantami to sytuacja jest odrobina inna , bo tutaj wiek policjanta ma znaczenie , w koncu by lapac przestepce trzeba szybko biegac nie ?

ja jestem wlasnie zeby policjanci konczyli swoja sluzbe duzo szybciej niz zolnierz. Zolnierz to powienien sluzyc nawet 5 lat dluzej niz policjant.

bo szczerze mówiąc ja bezpieczniej czułbym się gdyby POlska armia miała srednio 40 lat niż 20 poborowi w wieku 20 lat to mieso armatnie a wykwalifikowani zabójcy z gromu mają minimum 35 lat

ukraina ma wojsko poborowe , my mamy zawodowe ..Jestem przekonany ze nasi by ich rozjechali ...