Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy pozytywny po negatywnej becie?

Polecane posty

Gość gość

z mezem podchodzilismy do inseminacji. 9 dni po wizycie w szpitalu beta wyszla negatywna. dzis 15 dni po 2 testy ciazowe wyszly pozytywne, blade kreski. czy to moze byc blad? po negatywnym wyniku bety stracilam nadzieje

Gość gość
Może bylo zbyt wcześnie. Powtórz betę.

Gość gość
zastanawiam sie czy jest sens jesli testy mialy czulosc 10 ml...wydaje sie wrecz pewne ze beta wyjdzie wysoka. czy to dziala na jakiejs innej zasadzie? bo myslalam ze i badanie z krwi i moczu bada jedno i to samo

Gość gość
Wiem ze to glupie ale zapytam z ciekawosci.. Kochali sie panstwo bez prezerwatywy z pelnym wytryskiem? Rowniez bylam w takiej sytuacji i to kluczowe

Gość gość
Zrob jeszcze jedna bete co za problem?

Gość gość
Bardziej wierzylabym tutaj testom. Bete wykonuje sie 10 dni po stosunku. Testy 14 dni.

Gość gość
zgadzam się. Beta mogła być za wcześnie. Nie wiem jak to jest przy inseminacji, pewnie tak samo, ale w normalnym cyklu do zagnieżdżenia dochodzi od 6 do 12 dni, a dopiero potem beta rośnie. Najlepiej powtórz betę.

Gość gość
Gin powiedzial zeby nie odstawiac luteiny i za tydzien przyjsc na usg. Rano zrobie jeszcze jeden test i zobacze czy wciaz bedzie kreska. Jutro niedziela, w poniedzialek nie dam rady jechac na krew, beta najwczesniej we wtorek... Ba chlopski rozum jesli zwykle sikance wychodza poz to ciaza jest prawda?

Gość gość
Najprawdopodobniej to jest ciąża. Jeszcze może byc opcja że jakieś leki zakłócają. Wygogluj sobie przypadki kiedy test wychodzi fałszywie pozytywny i sprawdź czy u ciebie cos takiego mogło zafałszować. Jesli nie to najpewniej ciąża. Jutro też kreska pewnie bedzie jeszcze słaba. Najlepiej zrób test za 2, 3 dni.

Gość gość
Kilka dni temu beta byla ponizej 2 a zadnych lekow w miedzyczasie nie dolozylam. Zeby to tylko nie byla biochemiczna. Slyszalam ze to bywa az 60 proc wszystkich ciaz tyle ze kobiety o tym po prostu czestonie wiedza. Ja niestety musze sie testowac bo jestem na luteinie a na niej sie okresu nie dostanie. Dzis totalnie dla swietego spoloju zrobilam test zeby odstawic luteine i poczekac na okres a tu taka niespodzianka. Eh bardzo sie boje