Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_22

Co mnie boli i dlaczego silny ból nagły

Polecane posty

Gość gość_22

Sama nie wiem co to dokładnie :-( Bo nie jest to ani żołądek, ani wątroba na 100. Kręgosłup też nie. Brzuch też boli inaczej. A chodzi mi o ból okolicy poniżej tuż poniżej żeber ale bardziej z tyłu jakby, chociaz nie jest to typowo sam tył i kręgosłup... ból rozpościera się na całą okolicę obejmuje obie strony równocześnie i silniejszy jest z tyłu, w okolicy lędźwi jakby ale obejmuje też przód i tył. Nagle mnie tak sieknie nie raz że boli w bardzo dużym natężeniu (z tyłu bardziej wtedy) i wtedy najlepiej jak poleże i sie nie ruszam za bardzo i mija tak w 10-15 minut, czyli nie bardzo krótki ale też niedługi. Mam tak o czasu do czasu raz na jakis czas. Zastnawia mnie co to może być. Dodam, ze nie boli mnie żaden konkretny mały punkt tylko cały obszar w obie strony zawsze

Gość gość
Trudno powiedzieć, lekarz by się przydał. Taki ból może świadczyć o wielu dolegliwościach. Jeśli rwący, to mogą być korzonki, kamienie, kręgosłup, jeśli nie to być może coś układem pokarmowym. Zastanów się, co jesz i po czym cię może tak boleć, coś ci najwyraźniej szkodzi. Przy tak ostrych bólach konieczna jest wizyta u lekarza, bo tutaj to, jak wróżenie z fusów.