Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa miłość

Nieśmiały facet

Polecane posty

Gość jagodowa miłość

Słuchajcie mam kolege który jakiś czas temu zaczął mnie podrywać na FB nie powiem nawet mi się podoba a kiedyś się spotykałam z jego bratem, ale do rzeczy pisze mi takie rzeczy czasami że aż się rumienie ;) ale w realu jest bardzo mało rozmowny i nieśmiały.Ostatnio jak go spotkałam na mieście pogadaliśmy chwilę ale bardzo bardzo był nieśmiały.Dwa dni wcześniej zapraszał mnie na kawę, tą kawę od dawna mieliśmy w planie ale jakoś nie udało się zrealizować,mieliśmy iść do kina ale zachorowałam.Co sądzicie a facecie który jest dość śmiały na FB a ale w realu już nie? :)

Gość jagodowa miłość
Tak samo jak kiedyś pisał: to kiedy idziemy na spacer? coś mu odpisałam że chętnie i że na pewno jakoś się zgadamy..i jakoś się nie zgadaliśmy, chyba jak chce to powinien coś zaproponować, bo ja też nie chcę się mu narzucać :O

Gość gość
Skoro nie robi konkretnych planów to mu nie zależy, tylko cie bajeruje, bo może się nudzi, może kręci z inna na boku. Ja poznałam identycznego. Jednego dnia chciał przyjechać, ale było juz po północy a ja szlam spać, pisał jak tęskni, umawialismy się na kolejny dzień,a następnego dnia cisza. Także nieśmiałość niczego nie tłumaczy.

Gość jagodowa miłość
Wiesz mnie nie chodzi o nie wiadomo co..zwykła kawa, spacer to jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona