Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwanie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam nadzieje, że tak i ktoś z boku pozwoli ocenić mi sytuacje. Rozstaliśmy się z chłopakiem, ponieważ on nie jest pewny swoich uczuć. Z jednej strony zależy mu i chcę być ze mną, ale z drugiej nie jest w to tak bardzo zaangażowany jak ja i wciąż jest wycofany. Kilka dni temu ucięliśmy kontakt, żeby nabrać do tego dystansu tyle, że ja już nie wytrzymuje i mam ochote się odezwać. I tu moje pytanie? Czekać, aż on zrobi pierwszy krok? Poczekać, aż może zatęskni i zawalczy? Czy odezwać się pierwsza? Co robić? ...

Gość gość
Ja tak miałam z mężem, rozeszlismy się bo nam się nie układało, mieliśmy przemyśleć to jak chcemy żeby dalej wyglądało nasze życie. Mąż po miesiącu chciał wrócić, ja natomiast poznałam kogoś innego i już nie chcę wracać. Czas zadziałał nam na szkodę. Widać że tęsknisz czyli kochasz, a on? Daj mu dwa tygodnie, jak się nie odezwie to Ty to zrób. Powiedz że Ci go brakuje i zapytaj czy on czuje to samo. Jeśli nie lub potrzebuje więcej czasu to znaczy ze nic z tego nie będzie. Jakby prawdziwie kochał to by się nie zastanawiał. Nie czekaj dłużej bo to tylko Was od siebie oddali.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic, jak sie zachowac i co on czuje i myśli napisz do moejej wróżki Sofii. Jest świetna i często korzystam z jej wróżb bo się sprawdzają. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl