Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zła energia w domu czy coś innego ?

Polecane posty

Gość gość

Hej . Doradźcie cos ... Mianowicie , mieszkam z narzeczonym i dwiema córkami ( 6 lat , i druga 3 miesiące ) . Dom mamy po narzeczonego siostrze ona je wyremontowała , wczesniej mieszkali tam ich dziadkowie . Lecz cos z domem jest nie tak , mieszkaliśmy wczesniej w bloku dogadywaliśmy sie idealnie a odkąd tu sie wprowadziliśmy wiecznie się kłócimy , o blachostki ( np : ze talez nie jest w zlewie lecz na blacie w kuchni ) kochamy sie i to bardzo świata poza Sobą nie widzimy , corka starsza sie zaczela nie sluchac a wczoraj np z szafy gdzie jest tam wysoki próg aby nic nie spadlo z mebli spadla sama kamera , nie wiemy od czego to ale oboje stwierdzilsmy ze cos musi byc z tym domem . Dodam ze teściowa mowila mi ze , narzeczonego siostra z mężem też sie ciągle klocila aż się rozwiedli i to samo bylo z dziadkami . Pomóżcie

Gość gość
Napisz do mojej wrózki Sofii. Ona Ci powrózy na ten dom . Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Elllllkka9
U mnie domu też długi czas była zła energia, troche o tym poczytałam i stwierdziłam, że to może być wina żył wodny, kupiłam odpromiennik Creatos i problem znikł. Każdy w domu czuje się dużo lepiej.

Gość gość
Kup sobie słownik analfabetko!

Gość gość
Śmieszni jesteście z tymi przesądami.

Gość gość
Tylko kamerą spadła I już zle moce o lol