Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebelliause

Strigoica

Polecane posty

Jeszcze go nie widziałam. Ale może dziś wieczorem nadrobie. Od dłuższego czasu chodzi za mną Obecność i Sinister.:-)

Widziałam zwiastun Sinistera na youtube i jeszcze bardziej chce go zobaczyć.:-) Ostatnio na cda widziałam ,,Skórozmienni" uśmiałam się do łez.:-)

Tego nie widzialam .Wiekszosc tych bajkowych horrorow wprawia raczej w usmiech,niz w groze:DMoja droga,ja zmykam przygotowac cosik,no i siebie oczywiscie;-)Do milego i dobrego seansu,gdybys zdecydowala sie ogladac:)🖐️

Gość gość
Drogie panie,odnosze wrażenie,że obie macie pociąg do płatnych fantazji erotycznych i pewnie obie chciałybyście poleżeć na piersiach drugiej

Hej In,hej Strigoica:)co za dziwne pytanie,czy mozesz;-)jak najbardziej:)Przenioslysmy sie tu,poniewaz na temacie Strigoicy zapchal sie temat:)U mnie super:)Posiedzielismy do 24:)Co u Was?

Ja wczoraj zasnełam o 22.;-) Nawet Sinistera do końca nie zobaczyłam. In zapraszamy im nas więcej tym weselej.;-)

czego tu nie rozumiec:DPo cebule mozna isc w nieumytych wlosach:Da skoro Ci sie nie chce zakladac butow,to cebula do Ciebie nie przyjdzie:D

Już jestem. Poprostu mężuś ma dwie lewe ręce i obiadu nie może sobie sam przygrzać.:-) Ach te chłopy bez nich źle z nimi jeszcze gorzej.;-)

Chyba jednak wole sama zająć się gotowaniem. Raz jak robił sobie parówki na śniadanie to mi garnek spalił. Ponieważ cytuje. ,, Wstawił i jakoś tak zapomniał".:-)

Cześć dziewczyno z lustra.:-) O patrz In cebula przyszła.:-) Już nie musisz głowy myć.

Strigoica, wiesz, że to wyuczona bezradność, prawda? Parę razy by zapomniał i musiał lecieć do marketu po garnek, później by musiał przyoszczędzić na fajkach / grach komputerowych - bo przecież garnki trzeba kupić... i od razu by mu się poprawiło :P