Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebelliause

Strigoica

Polecane posty

ja w sumie dawno temu,nie licze dokladnie.Oczywiscie z przerwami.Bedzie chyba jakies 8l lub cosik podobnego.Nawet tu kiedys pytalam o stare nicki,ale jak wiecie,tematy ambitne raczej tu powodzenia nie maja:D

Rebelliause czytałam na jakimś temacie że mają się zająć hejterami i podszywaczami. Kurcze no nawet wczoraj widziałam swojego pomarańczowego poszywa.

Nie kojarzę Cię, Strigoico, byłaś niezalogowana? Ja chyba powoli będę stąd znikał, zaczyna mnie nudzić to forum.

Strigoica,moze w koncu ktos tu zrobi porzadek,chociaz ja w to watpie.Jak wczesniej pisalysmy,mi tu pachnie hejtem takim na zlecenie;-)W samym regulaminie jest wspomniane o kulturze wypowiedzi.Tu tej kultury ciezko sie doszukac.Zreszta ja tam nie szukam akceptacji.Pomijam durne wpisy i chyba to dobry sposob:)

IN owszem,pisalam z pomaranczki:Dzreszta nie przebywalam tu 24/7.Wcale sie Tobie nie dziwie,bo jako raczej inteligentna osoba,nie masz tu sprzymierzencow.Chociaz zdaje sobie sprawe,ze glupawki tez sie czasem trzymaja i czlowiek by poswirowal.Mlody jestes,wiec to oczywistr raczej:-)

Tu nie chodzi nawet o podszywy i hejty, tylko o sam sposób, w jaki wypowiadają się ludzie. Interesujące tematy to przeważnie tematy archiwalne (np. Pozytywne Myślenie - muszę dokończyć :P), ludziom brak kreatywności, oczytania. Wchodzę tu często, zbyt często, wieczorami zaglądam co chwilę w przerwach na inne czynności - widzę wciąż te same tematy, te same narzekania tych samych osób, z tymi (lub takimi) samymi kiepskiej jakości zdjęciami genitaliów i posiłków przygotowanych przez mamy...

raczej tak:)Chociaz ja sie tu nie udzielalam zbytnio.Ciebie IN pamietam:)Dziewczyna z lustra nie wiem,chyba nie pamietam.Dawne czasy z duch kafe,jenifer,carrie brachav,leviatan,monopolowy:Doj to byly dawne casy;-)

znac to za duze slowo,po prostu obily mi sie Twoje tematy,w ktorych czasem sie podyskutowalo.Tylko tyle:)

No fakt, bo tak naprawdę nikt tutaj mnie nie zna i nikt nawet nie wie, skąd pochodzę :P To tylko wirtualny świat. Co macie na obiad? Ja naleśniki :)

Ja też mało się udzielam. Zawsze jak zakładałam jakiś temat to zlatywali się hejterzy. A po tym jak rozmawiałam z Brunetosem na swoim temacie o rehabilitacji to już w ogóle żyć nie dają.

Gość gość
Strigoica,co Ci dolega?Jesli moge zapytac?Ja mialam piers z indyka,cykoria i ziemniaki.Dzieci nie lubia cykorii i bylo marudzenie:D

Co mi dolega pytasz... Mówiąc w skrócie jestem niepełnosprawna. A ja na obiad mam to co tradycja nakazuje czyli niedzielny rosołek.:-)

Gość gość
Strigoica,wiem,ze to pewnie drazniace pytanie,ale niepelnosprawna w jakim sensie?Bo sprawna na umysle,a to najwazniejsze:D

Jako dziecko miałam wypadek i jestem zmuszona poruszać się na wózku. No czasem o kulach ale to max godzina dziennie.

Gość gość
mniam,same pysznosci:)In racja,nikt Cie tu tak naprawde nie pozna,do momentu,az Sam sie nie ujawnisz..Tutaj niektorzy sa wlasciwie sami sobie winni,wstawiaja tu zdjecia,podaja maile,namiary na Fb,twettera etc.po co?Rozumiem,kiedy jest jakis fajny,blizszy kontakt..ale nie na ogolnym, do wiadomosci dla wszystkich:-O