Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienialy sie wasze ciala po kolejnych ciazach i porodach?

Polecane posty

Gość gość

Czy najwieksza zmiana byla po pierwszej ciazy i porodzie, czy niekoniecznie?

Gość gość
Jak to jak? Przeciez tutaj na kafe to wszystkie slaly sie szczuplejsze, bardziej umiesnione, zwisle cycki im sie uniosly i staly berdziej jedrne, zero rozstepow a picze maja wezsze niz za czasow dziewictwa

Gość gość
najbardziej mnie śmieszy gdy widzę na forum wpisy, że po porodzie stała się jeszcze ciaśniejsza :D:D:D

Gość gość
Ja jestem po jednym porodzie. Mineło 10 miesiecy a ja nadal nie potrafię schudnąć ,mam duzy brzuch ,płaski tyłek i rozstępy na udach. Jak patrze na moje zdjecia sprzed ciąży to chce mi sie wyć.. Kiedys 63 kg a teraz 76. Masakra.

Gość gość
przynajmniej jedna szczera

Gość gość
wlosy mam rzadsze, twarz wieksza, sutki ogromne. tam na dole juz musze uzywac wiekszych tamponow :(

Gość gość
Wlosy duuzo rzadsze, brazowe plamki na twarzy, duze piersi w tym prawa o 1 rozmiar wieksza, a byly rowne przed porodem. Brzuch duży nie jest, ale do płaskiego sporo mu brakuje. Przed ciaza wazylam 63, teraz nie moge z 70 zjechac. Jestem zadbana, ale jak widze sie naga przed lustrem, to wyc mi sie chce. Ciaza pierwsza i ostatnia.

Gość gość
po dwoch coazach nadal dosc ladne cialo- tyle ze pochwa nie ta sama. Po trzeciej mimo ze szczupla to np biust jak sie schyle jest okropny. Poza tym musze sie b pilnowac bo latwiej tyje.Jednak nadal nosze rozmiar 36(53 kg czasem zdarzy sie max57kg przy 169cm).Po dwoch ciazach waga oscylowala miedzy 51-54.Teraz53-57 wiec roznica jest