Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

100% pewności,że podobasz sie facetowi

Polecane posty

Gość gość

Da sie rozpoznać tylko po obserwacji ? Nie mówię tu o samym seksie , poządaniu. Ale o słowach jakie do ciebie mówi, jak cie traktuje. Nawet jesli chodzi o przelotny ale fajny romans (jesli oboje są wolni) Watek założylam smutna i podpuszczona przez mężczyznę. :(

Gość gość
NI o to chodzi. Jak facet tylko podpuszcza, rzuca aluzje ,dotyka ale nie prowadzi do seksu to jest to podpuszczanie. I wtedy raczej ta kobieta nie podoba mu sie na 100 zeby byl seks. Tak pisza tutaj faceci.Ze wy,faceci tylko "udajecie" zainteresowanych a wcale tak nie jest. To ja sie pytam po co i jak ich odrożnic.

Gość gość
kobiety tak przewaznie robia, ale i faceci jak widac... po co te generalizacje? macie 5 lat?

Gość gość
Sam z siebie dotyka, ale seksu nie chce? Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
Jak facet tylko podpuszcza, rzuca aluzje ,dotyka ale nie prowadzi do seksu to jest to podpuszczanie. I wtedy raczej ta kobieta nie podoba mu sie na 100 zeby byl seks. x ale jak dotyka i podpuszcza tylko dazac do tego, zeby zaciagnac do lozka to tez zle. W czym w ogole problem:O

Gość gość
zemsta małych fiutków ;)

Gość gość
To sie nazywa podpuszczanie: Facet cie komplementuje, czasami jest dotyk, patrzy porządliwie. I inne rzeczy. Kobieta czuje sie pożądana. Ale facet nie działa nic wiecej. Dziwne ale faceci tak robią.

Gość gość
Chodzi o to,ze taki facet jest nieszczery. Mozna robi tak nawet brzyduli i ją piodpuszczac. Facet jest w stanie mowic jej komplementy, przytulic w ubraniu ale nie o seksie i porządaniu. Stad uwazam,ze podpuszczanie to nic innego jak : Nie podobasz mu sie na tyle, aby cię pożądac.

Gość gość
Może są po prostu mili :) albo by chcieli, ale coś ich powstrzymuje, niekoniecznie przecież podpuszczają celowo :)

Gość gość
17:24 czyli wolisz, zeby facet zaciagnal cie do wyra, zer/znal a potem stracil zainteresowanie tak? No to moze sama go zaciagnij, wykorzystaj i porzuc, bedziesz miala spokoj od swoich natretnych mysli nt tego kolesia

Gość gość
Kobiety robią przecież to samo...

Gość gość
poprawia sobie humor bo wie ze moze, ze ty chcesz... a on szuka kogos kogo on chce, ale nie moze dla kobiet klasyk

Gość gość
musisz lepiej grac w push & pull raz badz zainteresowana raz nie kazda kobieta to umie doskonale :D

Gość gość
Haha. Tak każda się pewnie nad tym zastanawia i płaczę w poduszkę po nocach. Mądre babki nauczone doświadczeniem są niestety bardziej przebiegłe i okrutne niż wam się wydaje.Mamy różne kaprysy, które mijają nam wraz z zrobieniem sobie dobrze /kolejnym w kolejce/powracającym byłym/ obśmianiu waszych wad wspólnie z koleżankami. Dobrze, że tego nie słyszycie mogłoby to doszczętnie zniszczyć wasze męskie Ego.

Gość gość
dziś myslisz ze nas to tak rusza? myslisz ze serio nie wiemy kiedy dochodzisz a kiedy nie? myslisz ze serio gdy jestes nawet nawet, a my po 10h pracy bylismy sredni w lozku przy pierwszym razie martwimy sie tym? myslisz ze gdy jestes mocno srednia, ale do zrobienia bo latwo przyszlo to czemu nie to nawet nie patrzymy tylko dochodzimy jak najszybciej (1:30) nie dbajac o was ani o to ze kolezankom opowiecie jacy to marni bylismy w lozku? jak mamy zajawke i sily to potrafimy zerznac tak, ze nas zrzucacie po orgazmie bo macie nadwrazliwa cala strefe, a potem raz i raz jeszcze... serio wiemy kiedy jestesmy dobrymi kochankami a kiedy nie

Gość gość
Ktoś kiedyś mądrze rzekł, że kobieta jest aniołem ale jeśli zostanie zraniona to kontynuuje swój lot na miotle. Jest tak, że jak kobieta kocha i czuje się szanowana( nawet jeśli facet nie odwzajemnia jej uczucia) to nigdy nie zacznie świadomie ranić i nim poniewierać. Facet będzie dalej pod ochroną. Ale jak zaczyna pogrywać i kombinuje to sytuacja diametralnie się zmienia. Ma to swoje logiczne uzasadnienie bo przecież to co dajesz dostajesz w zamian. Miarą człowieczeństwa jest nie igrać z uczuciami innych.

Gość gość
Widzę tu wojnę płci... Bezsensu, przecież wszystkim tak naprawdę chodzi o to żeby kochać i być kochanym. Życie jest za krótkie. Jeśli nie czujemy nic do drugiego człowieka okażmy mu chociaż szacunek to nic nie kosztuje. Obyście nigdy nie znaleźli się w podobnej sytuacji...Tego wam życzę.

Gość gość
18:02 chodziło raczej o małe siurki i przerost ego oraz to, że tacy faceci jak ty to najczęściej odpady, które zostały mocno poranione przez takie kobiety jak my i teraz zioną nienawiścią wyżywając się na Bogu ducha winnych dziewczynach. PAMIĘTAJCIE: Spełniony, mądry, szczęśliwie zakochany, dobrze wyposażony i łóżkowo sprawny facet NIGDY NIE BĘDZIE WYPISYWAŁ OBRAŹLIWYCH POSTÓW NA BABSKIM FORUM tylko po to żeby się pochwalić, że świadomie rani zakochaną w nim kobietę. Nie oszukuj się, że tego nie wiesz tylko umów się w końcu na wizytę u dobrego psychologa i przepracuj odrzucenia, traumy oraz inne przykre doświadczenia, które spotkały Cię od złych kobiet:)

Gość wodniczkaszuwarka
Po co te wyzwiska? Na co dzień chyba dosyć mamy zmartwień. Po co ta wojenka? Nie jestem pewna na 100% ale tak na 99% :-D wiem, że podobam się znajomemu. Ma żonę, ja mam męża. Pisaliśmy kiedyś ze sobą na gadu, maile czasami na fejsie ale... To chyba nie fair wobec naszych małżonków. Unikamy się bo tak najlepiej. Często pyta o mnie mojego faceta, śledzi na fb, coś skomentuje ale nie odwiedzany się bo różnie mogłoby się to skończyć :-P

Gość gość
Ten świat to bagno. Ciekawe ile związków się nie udało przez wzajemne patologiczne podejrzenia o złe zamiary po traumie na skutek zetknięcia się z tak cynicznym podejściem względem pięknych uczuć. Ja dalej wierzę w dobro i miłość, chociaż mam podobne doświadczenia i najprawdopodobniej znowu jestem zakochana bez wzajemności:)

Gość gość
Gośćwkość: To ,ze komus sie podobam nie oznacza,ze muis mnie przeleciec. Ok zgadzam sie. Ale moja sytuacja bylam inna. Gosc sam rzucal aluzje do seksu , sam z siebie mnie dotykal co przekroczylo granice "tylko mi sie podobasz' a jak mialoby sie cos wydarzyc wiekszego to juz nie ciagnal tego dalej, tylko "podpuszczal"np mowil "wiesz jakby ci sie cos w domu zepsulo, to nie ma sprawy,daj znac,przyjade" A jak nastepnym razem zostal zapytany czy serio by przyjechal to odpowiedzial juz z prześmiewczym glosem"taaa k ale z kuzynem, nie sam" :( Dla mnie to było ośmieszenie, ja normalnie sie ucieszyłam,dazyl do sam na sam a tu zonk. Gość wylatuje z kuzynem. Jara go fakt,że mi sie podoba, super lece na niego...ale faktu nasmiewania sie z tego nigdy nie zrozumiem bo sama tak nie robie i nie robilam nigdy. Zadnemu facetowi.

Gość gość
Może chce trójkąta dlatego z kuzynem.

Gość gość
NIe, chodziło przyzwoitke. Potem dalam sie jeszcze raz nabrac...ale juz nigdy wiecej. Ską wogole taka chęć bawienia sie drugim czlowiekiem, jest gorąco, jest fajnie...cos moze byc.....a tu nagle facet wyskakuje z przyzwoitką...sugerując mi,ze to ja jestem ta "bardziej napalona" Wstyd mi tak bardzo,ze chyba zostane zakonnicą...

Gość gość
NIe, chodziło przyzwoitke. Potem dalam sie jeszcze raz nabrac...ale juz nigdy wiecej. Ską wogole taka chęć bawienia sie drugim czlowiekiem, jest gorąco, jest fajnie...cos moze byc.....a tu nagle facet wyskakuje z przyzwoitką...sugerując mi,ze to ja jestem ta "bardziej napalona" Wstyd mi tak bardzo,ze chyba zostane zakonnicą...

Gość gość
kreci Cie tak niesamowicie bo jest niedostepny, bo pogrywa... wyobraz sobie tego samego faceta dzwoniacego 10x dziennie, ciagle piszacego, ciagle chcacego sie spotkac, nie pytajacego przy poznaniu o nic tylko od razu pewnego ze chce z Toba do konca zycia byc... tacy faceci Cie nie kreca? przypadek? zejdz na ziemie

Gość gość
teraz UWAGA SPOILER facet rozpali Cie do granic czerwonosci i wtedy wezmie tak ze ziemia sie zatrzesie i stracisz na chwile przytomnosc po serii orgazmow, wtulisz sie w jego ramiona a kolezankom bedziesz przez pierwsze 3 miesiace tego zwiazku opowiadac PRAWDZIWA MILOSC xx blech, seksualnosc homosapiens

Gość gość
kręci mnie bo niedostepny?? Czlowieku, on mi sie tak bardzo podobał,ze posikałabym sie w majtki jakby taki men jak on wydzwaniał do mnie.:) Szczerze to napisalam, ale w tym momencie to nie pozostaje mi go olac raz na zawsze . I nadal uwazam,ze podpuszczanie to nie jest fair

Gość gość
19:34 pewnie to działa dokładnie tak jak opisujesz, jest niesamowite i potrafi połączyć ludzi na długo albo i zawsze, ale jeśli takie zakończenie nie nastąpi w odpowiednim momencie to po drodze można pogrążyć się w depresji ;)

Gość gość
spoko, dzis go olejesz, jutro zatesknisz, po jutrze on Cie puknie... siebie oszukujesz, nas ? czy internet ? :D

Gość gość
dziś bo to wszystko serio nie jest jakos wybitnie skomplikowane tylko dla ludzi autorytetem w takich sprawa jest Walt Disney, matka ktora sama lekko z ojcem nie miala - a dla dobra dzieci nigdy nie mowila o tym jakie to ciezkie malzenstwo bylo... no i ... KAFETERIA xD zamiast serio pogadac o tych sprawach z kims doswiadczonym badz obytym w merytorycznej wiedzy seksuolog?