Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

100% pewności,że podobasz sie facetowi

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze troche sobie wkrecasz, daj na luz i zapros go. Kobiety nie chca isc do lozka bo maja mase obaw, o to ze ktos pomysli ze sa latwe, o to ze opinia pojdzie do ludzi, o ciaze, o choroby, o kosciol / moralne, o to ze sa grube... no mase maja mozliwych blokad dla ktorych odkladaja seks na wieczne niepotem albo chca ale nie chca... x Szczerze nigdy nie probowalem zaciagnac faceta to lozka, ale mysle ze jego tez moze cos blokowac. Po sobie to wiem, ze jak kobieta jest mocno "zauroczona" / wkrecona, a wiem ze to wlasnie bedzie max romans to troche sie boje ze zrobimy to a ona sie zakocha i bedzie potem truc d**e, a ja bede mial wyrzuty sumienia. Moze pogadaj z nim wiecej, cos go musi blokowac - dowiedz sie co

Gość gość
japa kapcie, ja tu jestem antybohaterem... po co te uszczypliwosci i madre komentarze dla autorki? chcecie pomoc to powiedzcie cos madrego

Gość gość
Nie musisz ciągnąć go do łóżka. Możesz zaciągnąć go do toalety a tam zablokować drzwi co odblokuje jego osobę i uwolni jego erekcję ( jeśli go podniecasz) jeśli nie to najpewniej wezwie ochronę a wtedy to już na 100% ci przejdzie.

Gość gość
Ciezko jej bedzie zagrac va bank jezeli juz jego zachowanie naruszylo jej pewnosc wlasnej kobiecosci...

Gość gość
Macie rację. Pozostaje nadzieja, że to czyta i sam zaciągnie ją do toalety albo na kawę ;)

Gość gosciowa11
Faceci często sobie schlebiają tym, że ona się pewnie zakocha. A rzeczona ona ewidentnie chce romansu i tyle. Czasem pojawia się taka chemia między ludźmi, że nie wiadomo co z tym zrobić. A raczej wiadomo- spuścić z krzyża - również kobiety tego potrzebują, a potem będzie co ma być. Może zostać regularny namiętny i dziki seks, a może takich dwoje wejdzie w związek i oboje będą zaskoczeni takim obrotem spraw. Sama raz po takiej chemii się zakochałam, a innym razem pozostał między nami ekstremalny, orgazmiczny sex and nothing ellse

Gość gość
dziś bo zwiazek to to co napisalas + jakies wspolne plany na przyszlosc... czasem watpie ze takie dojrzale kobiety jka Ty jeszcze istnieja

Gość gość
Nie jestem dojrzała, mam 29 lat i nierówno pod kopułą ale dziękuję :) to miłe.

Gość gość
to ze nie skomlesz jak wszyscy to nie znaczy ze nie jestes normalna

Gość gość
czasem skomle, mam zmienne nastroje. Wulkany emocji tak mają

Gość gość
wulkany emocji to wyzwania i nigdy sie nie mozna nudzic

Gość gość
Faktycznie nudzić się nie da,ale łatwo zwariować ;)

Gość gość
daj sprobowac ;)