Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekki wózek spacerowy na spacery po miescie

Polecane posty

Gość gość

Tylko nie parasolka, bo chce żeby dziecku było wygodnie. Zależy mi żeby był lekki, łatwo sie składał, łatwo się prowadziło. Mam wózek na dużych pompowanych kołach ale ciężki, więc potrzebuje alternatywnej spacerówki żeby babcia nie miała z nią kłopotu bo będzie się zajmować dzieckiem, będzie tylko na spacerki po parku jeździć, może na zakupy krótkie, ja chce wózek potem wykorzystać na wakacje ( malo miejsca w bagazniku - to by było istotne) oglądałam na razie Graco EVO - pierwszy ktory mi wpadł w oko, co myślicie o nim? Czy coś innego mi polecicie żebym sobie porównała?

Gość gość
Ja mam Peg perego pliko p3. Jestem bardzo zadowolona, mój 15 miesięczny synek bardzo często też śpi w nim podczas jazdy. Jest lekki i poręczny i chyba wygodny dla dzieci, bo mój smyk nieraz siedzi nawet dwie godziny jak idziemy na długi spacer.

Gość gość
Polski wozek Delti.Dzieclo normalnie moze spac,buda sie dodatkowo rozklada,wazy 7 kg i składa sie jak parasolka.Cena ok 450 zl.Od roku uzywam i jestem dosc zadowolona

Gość gość
inglesina trip polecam lekki wygodny b.łatwo sie składa w sam raz do bagaznika czy samolotu

Gość gość
Kupiłam w tym tygodniu, jest super, espiro magic pro:-)

Gość gość
No mi też podoba się ten espiro nowy, ale nie stać mnie, on 7 i pół stówy kosztuje.

Gość gość
Graco Evo do miasta jest ok, leciutki i bardzo wygodny i lekki w prowadzeniu

Gość Eliza 2014
Bardzo polecam Babyhome Emotion. REWELACJA. Długo szukałam wózka spacerowego i ten jest rewelacja. Cena wysoka ale naprawdę warto :). Jest mega lekki, jedną ręką wynoszę go z piwnicy po schodach, wygodny dla dziecka i ładny .

Gość gość
Britax Agila.

Gość gość
Mnie sie graco evo też podoba , koleżanka ma taki

Gość gość
Ja mam mutsy evo na piankowych kołach. rewelka polecam :)

Gość gość
Polce i graco evo i stokke xplory mam oba waga podobna.Osobiscie wole stokke, choc evo sie latwiej laduje do bagaznika wedlug mnie.

Gość gość
potwierdzam , jak chodzi o wage to graco evo i stokke podobnie leciutkie jak pióreczko ale faktycznie graco rewelacyjnie szybko sie składa i do malutkich rozmiarów, dla mnie też lepszy będ kupować z początkiem czerwca

Typowe spacerówki są bardzo niepraktyczne w użytkowaniu jeżeli mamy w planach częste podróżowanie z naszym maluszkiem samochodem. Zajmują strasznie dużo miejsca, są ciężki i nieporęczne. Jakie jest rozwiązanie? W takiej sytuacji koniecznie musicie zaopatrzyć się w wózek parasolkę. Największą jej zaletą jest to że bez problemu można ją włożyć do samochodu nawet z nie dużym bagażnikiem. Również gdy ją złożymy zajmuj***ardzo niewiele miejsca w naszym domu, który i tak jest zagracony sprzętami potrzebnymi dziecku – przewijaki, krzesełka do karmienia, kojec itp . Szczególnie polecam tą parasolkę http://www.cozacena.pl/wozek-spacerowy-meteor-czerwony-b1,25331. Mam ją od jakiegoś czasu i jestem z niej bardzo a to bardzo zadowolona. Jest naprawdę bezawaryjna, wygodnie się prowadzi a ponadto jest bardzo estetycznie wykonana. Zamawiałam ze strony www.cozacena.pl. Szczerze polecam ten model a każda mama z pewnością będzie zadowolona. Ponadto znajduje się koszyk na dole i można tam trzymać jakieś przekąski dla naszego dziecka, pieluszki lub buteleczkę z piciem. Przynajmniej nie trzeba dodatkowo nosić wielkiej torby. Jeżeli mamy córeczkę możemy od razu kupić dla niej mały wózeczek, aby mogła wozić swoje lalki lub maskotki - http://www.cozacena.pl/wozek-dla-lalki,25591. Gwarantuje, że mała na pewno będzie bardzo zadowolona. Wózeczek jest lekki i łatwy do składania. Idealny do pchania dla maluchów. Wymiary to około 50 centymetrów x 30 centymetrów x 61 centymetrów. Bardzo gorąco polecam stronę www.cozacena.pl. Jeżeli chcecie mieć pewność, że przysyłka, którą zamówiliście dotrze bezpiecznie i cała w komplecie to nie ma innego wyjścia jak skorzystać z tego właśnie portalu. W razie potrzeby pracownicy błyskawicznie odpowiadają na nasze dodatkowe pytania. Jeszcze raz gorąco polecam stronę www.cozacena.pl.

Typowe spacerówki są bardzo niepraktyczne w użytkowaniu jeżeli mamy w planach częste podróżowanie z naszym maluszkiem samochodem. Zajmują strasznie dużo miejsca, są ciężki i nieporęczne. Jakie jest rozwiązanie? W takiej sytuacji koniecznie musicie zaopatrzyć się w wózek parasolkę. Największą jej zaletą jest to że bez problemu można ją włożyć do samochodu nawet z nie dużym bagażnikiem. Również gdy ją złożymy zajmuje bardzo niewiele miejsca w naszym domu, który i tak jest zagracony sprzętami potrzebnymi dziecku – przewijaki, krzesełka do karmienia, kojec itp . Szczególnie polecam tą parasolkę http://www.cozacena.pl/wozek-spacerowy-meteor-czerwony-b1,25331. Mam ją od jakiegoś czasu i jestem z niej bardzo a to bardzo zadowolona. Jest naprawdę bezawaryjna, wygodnie się prowadzi a ponadto jest bardzo estetycznie wykonana. Zamawiałam ze strony www.cozacena.pl. Szczerze polecam ten model a każda mama z pewnością będzie zadowolona. Ponadto znajduje się koszyk na dole i można tam trzymać jakieś przekąski dla naszego dziecka, pieluszki lub buteleczkę z piciem. Przynajmniej nie trzeba dodatkowo nosić wielkiej torby. Jeżeli mamy córeczkę możemy od razu kupić dla niej mały wózeczek, aby mogła wozić swoje lalki lub maskotki - http://www.cozacena.pl/wozek-dla-lalki,25591. Gwarantuje, że mała na pewno będzie bardzo zadowolona. Wózeczek jest lekki i łatwy do składania. Idealny do pchania dla maluchów. Wymiary to około 50 centymetrów x 30 centymetrów x 61 centymetrów. Bardzo gorąco polecam stronę www.cozacena.pl. Jeżeli chcecie mieć pewność, że przysyłka, którą zamówiliście dotrze bezpiecznie i cała w komplecie to nie ma innego wyjścia jak skorzystać z tego właśnie portalu. W razie potrzeby pracownicy błyskawicznie odpowiadają na nasze dodatkowe pytania. Jeszcze raz gorąco polecam stronę www.cozacena.pl.