Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach słuchających polskiego rapu?

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie jest to najbardziej moralna muzyka nie pod publikę. Oczywiście sporo jest z mięsem, ale takich nie słucham przy córci mimo, że jeszcze nie rozumie.

Gość gość
Nic o nich nie myślę. Tak samo jak nie myślę nic o tych co słuchają disco polo, d&b czy muzyki klasycznej. Wisi mi kto czego słucha.

Gość gość
O ludziach słuchających rapu nie myślę nic- kwestia gustu. Nie oceniam nikogo na podstawie upodobań muzycznych. Sama rapu nie lubię. Nie powiedziałabym też, że jest muzyką "najbardziej moralną" jak to ujęłaś :D.

Gość gość wrocław 123
jak dla mnie to nie jest muzyka, to tak jakby nazwać jakąś Cleo i Donatana ''artystami'' :O dawniej artystami byli naprawde utalentowani ludzie, malarze, twórcy, pisarze a teraz byle dzieciak czy wieśniara z cycami może być ''artystką'' wystarczy że pójdzie do programu dla idiotów typu Mam Talent, Must be the music, potem mamy takie potwory jak Eneje, Dawida Podsiadłe i inne Margarety. Rap to twórczość ludzi prostych dla ludzi prostych, hipokryci dla hipokrytów, blokers który niczego w życiu nie osiągnął lub wręcz jest szkodnikiem w społeczeństwie ''rapuje'' o moralności, zupełnie jak księża którzy mówią jak żyć w małżenstwie, z kobietami, mężczyznami, jak uprawiać seks a sami rzekomo są w celibacie. Nauczyciele rzekomo uczą dzieci jak żyć, a sami pracują za 2-3 tys, profesorowie na uczelniach mówią studentom o ekonomii, biznesie a sami nigdy firmy nie prowadzili i analogiczne jak nauczyciele nie zarabiają milionów a mówią jak zarabiac miliony ?!?! Hetero mówi gejowi i lesbijke jak ma żyć, co robić, gruba Katarzyna Bosacka mówi o zdrowym odżywianiu, ludzie otyli, bez kondycji, ktorzy mają zadyszke po 100 metrach mówią sportowcom jak mają osiągac sukcesy, co robią źle, mają czelność ich krytykować, obrazać a sami są wstrętnymi, obrzydliwymi spasionymi świniami :O No sory, ten swiat jest nienormalny. Chcialam sie tylko wygadac, moze ktos zrozumie co miałam na mysli :) 🖐️

Gość gość
Zaskoczyliście mnie. Myślałam, że będę zwyzywana od patologii, bo zazwyczaj ludziom rap kojarzy się z "dresiarzami". Może zbyt ogólnie to ujęłam. Bo taki " gang albanii" to jest szczyt marginesu społecznego. Ja preferuję coś w stylu Bonus Rpk- Dobry człowiek, Nie bądź obojętny. I właśnie o taką "moralną" muzykę mi chodziło.

Gość gość
Hey! Dawid podsialo to akurat super facet jest nie to co te lisowskie i reszta

Gość gość
20:56 Nie chodzi mi o hiphopolo typu donatan i cleo. Oni robią muzykę rozrywkową, rapowany pop do pustego tańca. Polska wersja- Nie wiem czy to świat zwariował. To jest rap, który nigdy nie poleci w radiu czy stacjach tv typu viva, 4fun tv, bo mówi prosto z mostu jak wygląda świat z rzeczywistej perspektywy. Tu chodzi o zwykle mydlenie ludziom oczu. Jeśli sądzisz, że raper nie jest artystą polecam piękną recytacje rapera ak 47 - ira.