Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaPrawieIdeana

Skuteczny sposob na przebarwienia, blizny potradzikowe i rozszerzone pory???

Polecane posty

Gość DziewczynaPrawieIdeana

Jak w tytule. Szukam w necie, w prasie, po znajomych skutecznego sposobu na w/w problemy. Czy możecie poradzić jakieś zabiegi, produkty itp? Jestem otwarta na propozycje. Pozdrawiam!:)

Gość gość
Na przebarwienia polecam lek acnederm.

Gość gość
Kwas azelainowy w liposomach, chyba są dwa albo 3 produkty takie. Pomoże na 100% na przebarwienia i pory, na blizny jak są płytkie (głębokie będą wymagać mocnych kwasów u kosmetyczki, albo lasera).

Gość gość
Laser. Kwas jw. plus migdalowy i kojowy. Atrederm,retinoidy.maslo shea karite.

Gość gośćherbatazcytryna
Stosowałam kilka razy kwas migdałowy40% nawet dobry. Może znacie coś dobrego na blizny? Niezły jest tea krem silikonowy.

Gość gość
Polecam profesjonalne zabiegi w gabinecie kosmetycznym. Miałam dokładnie takie problemy o jakich piszesz. Na początku miałam robione zabiegi z kwasami medycznymi, a potem mezoetarpię mikroigłową frakcyjną derma penem. Skóra uległa całkowitej przemianie, koleżanki mi teraz zazdroszczą, bo nie potrzebuję już kryjących makijaży i tony pudrów. Polecam Beauty Premium w Poznaniu www.beautypremium.pl

Gość PrawieIdealna88
Zapoznam się ze specyfikacją nazwy. Jestem z okolic Ostrołęki ale może tu są jakieś podobne gabinety.

Gość gość
Jest sporo zabiegów na przebarwienia i blizny potrądzikowe - wszystko zależy od kliniki. Są zabiegi laserem naczyniowym, Dermapen, peelingi chemiczne, mezoterapia igłowa. Myślę, że najlepsze efekty możesz uzyskać stosując naprzemiennie wybrane zabiegi. Fajne pakiety na Twoją dolegliwość znajdziesz w Well-Dermie. Oni podchodzą do leczenia skóry bardzo kompleksowo.

Gość gość
Męczyłam się i z bliznami potrądzikowymi i z przebarwieniami. Bez makijażu wyglądałam okropnie. Z makijażem podobnie w sumie bo nie można było wszystkiego zakryć. Zdecydowałam się na zabieg bo wiedziałam, że kremy nic nie dadzą i wybrałam zabieg Mobilift. To była najlepsza decyzja, bo twarz została oczyszczona również z toksyn i naprawdę wygląda o wiele lepiej :)

Gość gość
Mimo że każdy zabieg polega na czym innym to cieszą się dużą skutecznością i dermatolodzy powinni polecać takie zabiegi po kuracji. Świeże blizny jeszcze łatwiej usunąć. Bylam na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Gdyni i pani kosmetolog doradziła mi endormologię urzadzeniem Cellu M6. Efekty są bardzo szybko widoczne. Ciesze się, że zdecydowałam się na ten zabieg :)