Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolutki

Jest tylko jeden sposób by kobieta za chłopem latała

Polecane posty

Gość wesolutki

Olać ją. :D Olewanie to jawna obraza i kobieta tego nie przeżyje póki nie dopnie swego czyli odepnie rozporek takiego olewacza hłehłe.

Gość wesolutki
A za kim latałaś ostatni hmm? A kogo olałaś Ty, bo się za bardzo starał? Zrób rachunek sumienia.

Ja tak samo jak oszka jak mnie olewa to nie będę się przed nikim płaszczyć mam swój honor

Gość gość
jko facet powiem tak, to dziala, autor wie co gada

Gość gość
mnie nikt nigdy nie olewał i ja nie olewam tych których kocham lub chcę,a wy się bawicie w przedszkole,ale się nie dziwię baby są durnowate więc i wy zgłupieliście

Gość wesolutki
Skoro nie olewałeś, nie masz porównania rezultatów obu zachowań to raczej jesteś Ty w błędzie. Hłehłe. :)

Gość gość
Identyczny sposób żeby chłop za babą latał.

Gość przemo nie moge sie zalogowac
oszkaa lepsze od ciebie spychalem z lozka

Gość gość
Działa, ale nie na wszystkie. Te głupsze owszem.

Gość wesolutki
Nie bój się na te "lepsze" też działa. Wniosek - wszystkie takie same. hłee ;)

Gość gość
idiotyczne gierki, właśnie olałam faceta, bo był olewczy,a on nagle ma dziwne pretensje! jak facet się stara, a mi odpowiada on to będę dla niego dobra jak się stara a nie jest w moim typie to mówię wprost - nic z tego nie będzie

Gość
wesolutki dziś ale glupoty pieprzysz. :D🖐️ Jak ja bym cie olała po tym jak ty byś mnie olał (heheheh jak to brzmi) to już byś nie był taki wesolutki. :D🖐️

Gość gość
Jestem kobieta i nie jestem głupia ale muszę przyznać rację autorowi. Nie wiem dlaczego tak jest ale jak się facet za bardzo stara to mnie odpycha, a znowu jak mnie olewa dwoje się i troje by go zdobyć.

Gość
gość dziś tak działa jak ktoś napisał na te głupsze bez honoru które nie znają swojej wartości i poniżają, płaszcza sie przed facetem. :O

Gość wesolutki
good girl przecież czytam kafe i wiem że na ciebie też to działa hłe hłe :) olał cię facet a ty to na kafe przeżywasz

Gość wesolutki
a czy mając tą wiedzę nie zbrzydło ci trochę to całe latanie za przeciwną płcią? bo mi tak ;) i tym lepiej potrafię olewać, odkryłem perpetuum mobile hłehłehłę :classic_cool:

Gość
wesolutki dziś który mnie olał bo sobie nie przypominam? ;) i kiedy przezywalam to na kafe? :D chce ci powiedzieć ze nawet jesli chodzi o rozstanie z sierpnia to ja zakończyłam ten związek, a on..........wrrrr nie bede tu pisac o tych sprawach.:P nie sprowokujesz mnie.;) Powiem tylko ze mnie takie gierki takie nie bawią i poprostu odpuszczam. Ale powodzenia na pewno znajdziesz taka co lubi sie uganiać za facetami. :P;)

Gość wesolutki
a co sie boisz osmieszenia vide stopka ze rzniesz glupia? spadaj stad lala hłe ;)

Gość
nieraz widzę jak moje koleżanki wręcz polują na facetów. :D:P Co jest moim zdaniem żałosne bo jednak jestem tradycjonalista i nie podoba mi sie taka "zamiana ról". ;):P no spadam" casanowo" od siedmiu boleści :D:D:D🖐️

Gość
wesolutki dziś ciekawe ze nagle napisales bez polskich znakow i jeszcze ten tekst z dziś :O:O:O

Gość wesolutki
to nie jest zamiana rol to naturalny porzadek ze baba lata za chlopem. spadaj nara

Gość
w naturalnym porządku to facet "poluje" :P:P:P

Gość
good girl gone bad dziś chociaż chyba nie wierze ze jest takim idiotą...nara 🖐️

Gość gość
no poszła sobie. a teraz omówmy jej przypadek, na potwierdzenie mojej tezy. "ciekawe ze nagle napisales bez polskich znakow i jeszcze ten tekst " jako że przyjąłem postawę olewczą to nie uszło to jej uwadze że napisałem bez polskich znaków, jakby upatrując w tym zmianę mojego nastawienia

Gość gość
No właśnie, sa kobiety, które nie płaszcza sie przed facetem.

Gość wesolutki
kobiety to radary, tylko wypatruja znakow ktore swiadcza o tym ze facet juz zmiekl za bardzo hłehłe. olewka na 100% i do przodu panowie!

Gość
i chciałam ci tylko jeszcze autorze powiedzieć ze odnosząc sie do twojego tematu nie wszystko kreci sie tylko wokol "rozpora" i żebyś sie kiedyś nie przeliczył bo masz bardzo spaczony obraz świata. 😘

Gość gość
A ona pewnie sie cieszy, że ma cię z głowy :)

Gość wesolutki
"No właśnie, sa kobiety, które nie płaszcza sie przed facetem." Tak. To są te, które już zdążyły być dywanikiem takiego faceta. :D