Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesolutki

Jest tylko jeden sposób by kobieta za chłopem latała

Polecane posty

Gość
wesolutki dziś nie o to chodziło..:D bo ty mi latasz koło hmmm- o coś innego, ale spoko. :D:P tak pragnę cie i pożądam-aż mam mokro w majtkach :D🖐️ die bo nie ma co dyskutować "hłehłe" :D:D:D:P

Gość wesolutki
widzicie ten przekaz podprogowy na końcu ostatniej wypowiedzi good girl? hłehłehłe jak dobrze mieć rację

Gość
wesolutki dziś jesteś chamem i burakiem, który nie zasługuje na normalna kobietę jeśli tak piszesz. :O🖐️

Gość gość
On jest chamem i burakiem swoja drogą, a do tego znowu któraś go rzuciła, więc sobie rekompensuje na forum.

Gość
wesolutki dziś cofam kobiete...:P Dziewczyne bo albo jesteś gówniarzem albo może sie mylę i ewentualnie opóźnionym idiotą? .:classic_cool: ehh dobra idź spać-chociaż wiem ze w gimbazie i LO macie teraz ferie...:D:P

Gość wesolutki
medrcom takim jak ja wiadome jest ze kobieta najmocniej obraza tego ktory jej sie najbardziej podoba

Gość gość
Jeśli kobieta wie, że warto, to walczy. Gdy kocha i jest kochana to zrobi wszystko. Podlewane kwiaty kwitną najpiękniej. Olewane schną, ot co.

Gość gość
kobieta nie jest kwiatkiem. w kobiete sie brutalnie wchodzi podczas aktu sexualnego i wszelkie inne brutalne zachowania poza sexem ja kreca

Gość gość
Owszem, kręci nas ostry seks. Ale jeśli nie masz w sobie ni krzty delikatności, to babie nie dogodzisz.

Gość wesolutki
a to super, bo ja mam delikatność dla kwiatków. może sobie lala popatrzeć wtedy hłehłe ;)