Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna matka pieknej dziewczynk

Jak wypromować moje dziecko?

Polecane posty

Gość Dumna matka pieknej dziewczynk

Wiadomo że dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiękniejsze. Przekonałam się że moje dziecko robi ogromne wrażenie na obcych ludziach. Zawsze jak jestem w jakiejś galerii handlowej to ludzie mnie zaczepiają, oglądają się za moją córeczką, komentują jej urodę. Miesiąc temu jakaś starsza pani powiedziała że pierwszy raz widzi tak urodziwe dziecko, tydzień temu jakaś kobieta w sklepie powiedziała że mam wyjatkowej urody dziecko. Dziś w restauracji, kelnerka nie mogła się nadziwić poleciała na zaplecze i przybiegła z kucharką aby zobaczyć moją małą córeczke... Więc coś jest na rzeczy...Nie chciałabym za pare lat żałować że nic z tym nie zrobiłam, dlatego chciałabym moją mała dziewczynkę pokazać światu. Tylko nie wiem jak się za to zabrać? Czy muszę jeżdzić na castingi po całej Polsce?To raczej odpada bo byłoby zbyt męczące dla dziecka, córka ma w tym momencie 3 mc. Co zrobić aby córka mogła wystąpić w reklamie? Jakby ktoś był ciekawy co takiego ma w sobie to napiszę że duża furorę robią jej długie czarne włoski:) Wszyscy pytają czy miałam zgagę w ciąży :)

Gość gość
www.brazzers.com

Gość Dumna matka
Do gościa - walnij się w pusty łeb idioto zboczony!

Gość gość
nie wiem co powinnaś zrobić, ale śpiesz się bo te pierwsze włoski szybko sie wycierają

Gość gość
3 miesiące i juz ma długie czarne włosy ? to na 90% prowokacja, ale jesli nie (bo sa takie durne baby) to widac ze masz niską samoocene, a twoje dziecko to maskotka, mamusia ktora sama nic nie osiagnela chce zrobic z córki uj wie kogo, a potem wyrastają z takich ludzi psychopaci jak moja dawna znjoma która była od dziecka tresowana na lekarza, skonczyla u psychiatry z ledwo zdaną maturą