Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna matka pieknej dziewczynk

Jak wypromować moje dziecko?

Polecane posty

Gość Dumna matka pieknej dziewczynk

Wiadomo że dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiękniejsze. Przekonałam się że moje dziecko robi ogromne wrażenie na obcych ludziach. Zawsze jak jestem w jakiejś galerii handlowej to ludzie mnie zaczepiają, oglądają się za moją córeczką, komentują jej urodę. Miesiąc temu jakaś starsza pani powiedziała że pierwszy raz widzi tak urodziwe dziecko, tydzień temu jakaś kobieta w sklepie powiedziała że mam wyjatkowej urody dziecko. Dziś w restauracji, kelnerka nie mogła się nadziwić poleciała na zaplecze i przybiegła z kucharką aby zobaczyć moją małą córeczke... Więc coś jest na rzeczy...Nie chciałabym za pare lat żałować że nic z tym nie zrobiłam, dlatego chciałabym moją mała dziewczynkę pokazać światu. Tylko nie wiem jak się za to zabrać? Czy muszę jeżdzić na castingi po całej Polsce?To raczej odpada bo byłoby zbyt męczące dla dziecka, córka ma w tym momencie 3 mc. Co zrobić aby córka mogła wystąpić w reklamie? Jakby ktoś był ciekawy co takiego ma w sobie to napiszę że duża furorę robią jej długie czarne włoski:) Wszyscy pytają czy miałam zgagę w ciąży :)

Gość gość
ło matko, dobrze się czujesz ????

Gość gość
PORĄBANA MAMUŚKA....

Gość gość
Jak zaczęłam czytać to myślałam, że chodzi o co najmniej kilkuletnie dziecko a ta wariatka pisze o niemowlaku :D

Gość gość
Hahahahahahaha zobacz jak wyglada za 5 lat i wtedy coś rób

Gość gość
Dam Ci rade wez rozbieg i uderz mocno glowa w sciane to moze soe ogarniesz a nie na dziecku chcesz kase robic

Gość gość
W sumie nie potrzebnie to piszemy bo zaraz autorka stwierdzi że jesteśmy zazdrosne ;)

Gość Dumna matka
O co wam chodzi? Chcę aby moja córka miała piękną pamiątkę i będzie ją mogła obejrzeć za 10 czy 15 lat. Ludzie inspirują mnie do tego aby coś z tym zrobić, bo mało kto przechodzi obojętnie jak ją widzi.

Gość gość
Na bank o jej glupote chyba dzieciak 3miesiace a ta po castingach chce latac bo jej staaruszka powiedziala ze ma ladne dziecko....ehhh zawsse tak mowia przy malych dzieciach kretynko

Gość gość
To zrob sobie sesje niemowleca a nie chcesz po kastingach z takim maluchem latac bo myslisz ze jako jedyna masz ladne dziecko

Gość gość
Dziecko moze i masz ladne ale w glowie u mamusi sam szlam...

Gość gość
Hmm... Jestem w stanie cię zrozumieć, ale zanim pójdziesz ta drogą dobrze się zastanów. W tym, że chciałabyś aby córka wystąpiła w reklamie nie ma może nic złego. Ale dziewczynka będzie rosnąć i pomyśl czy chcesz jej dawać do zrozumienia, że jej główną wartością jest wygląd? Czy nie wolisz odkryć w niej innych wyjątkowych cech, talentów, predyspozycji? Uważam, że jeżeli wyrośnie na piękna dziewczynę i będzie chciała coś w tym kierunku robić to powinna sama o tym zdecydować. A na dzień dzisiejszy zafunduj jej jakaś fajną sesję niemowlęcą do rodzinnego albumu;-)

Gość Dumna matka
Kasa nie jest tutaj priorytetem! NIe zalezy mi na kasie ale na ładnej pamiątce bo wiadomo że dzieci szybko rosną i się zmieniają, a fajnie byłoby miec pamiątke np zdjecie dziecka w jakies gazecie. Wy jestescie materialistki ze pierwsze co to kasa wam przyszla do glowy... Myslalam ze ktos cos sensownego tu napisze, ale niestety pomyliłam się...

Gość Babcia Jagna
Dla każdej mamy jej dziecko jest cudowne, dlatego nie chwal się swoim dzieckiem bo teraz jest mnóstwo ślicznych maluszków.Moja wnusia ma 15 miesięcy i też jest prześliczna.Ma piękne bląd włoski, śliczne duże oczęta i wiecznie roześmianą buzkę.

Gość gość
Autorko rozczaruje Cie - większość małych dzieci jest tak zaczepiana, mi również zaglądali obcy ludzie(szczególne starsze panie)do wózka i zachwycali się córka chociaż nie uważam że jako niemowlę była jakoś szczególnie piękna.

Gość gość
Autorko jestes po prostu glupia jak chxesz miec pamiatke to zrob sesje chyba wpadlo ci to do glowy

Gość gość
Laktacja chyba padla ci na mozg

Gość gość
Mojego syna każdy chwali, ale to MÓJ skarb, moje śliczności i JEGO prywatność. W życiu nie wpadłabym na pomysł, aby się nim jakoś chwalić. Zastanów się, serio. Miałam w rodzinie taką sytaucję, śliczna dziewczynka (moja kuzynka) wiele lat temu wystąpiła w reklamie parówek - rodzice dumni. Dziś dziewczyna się teho wstydzi, a w podstawówce był to temat drwin. A sesja zdjęciowa super sprawa, sami mamy i to JEST PAMIĄTKA.

Gość gość
Rozczaruje Cie autorko. O każdym dziecku tak mówią. Moja córka od malutkiej była jak laleczka, teraz ma 6 lat i nadal ludzie się nie mogą nadziwić jaka jest ładna. Miałam propozycje od łowców twarzy grania w reklamach, sesji do magazynów i nie zgodzilam się. Bo nie chciałam nigdy robić z dziecka przedmiotu, lalki. Ma być dzieckiem i tyle.

Gość gość
Ja mam ladne dzieci jak sie przeprowadzilismy to w przedszkolu rodzice i dzieci zaczepialy moja corke i mowili o niej " ksiezniczka" serio. Teraz jest w katolickie podstawowce i jest spokoj. Owszem corka jest ladna blond wlosy dlugie ciemne rzesy i buzka z doleczkami. Ale kult urody moze wiecej krzywdy dziecko zrobic niz pozytku.

Gość statystyczna
Nie pomogę, nie znam kontaktów. Wiedz tylko, że dzieci bardzo szybko się zmieniają, zmianie ulegają proporcje ciała, głowy. I prawdą jest jak ktoś wspomniał, że o dzieciach tak się mówi, szczególnie na etapie Twojej córci. Takie kilkumiesięczne berbecie są po prostu rozbrajająco słodkie. Niemniej nie wątpię, że może mieć to coś, co ją wyróżnia. O moim dziecku też słyszę komplementy i jeśli chodzi o cechy zewnętrzne to od zawsze mowa jest o tym samym czyli nie zmieniło się jednak;)

Gość gość
Mojej kolezanki coreczka za niemowlaka byla prześliczna,jak ja pierwszy raz zobaczylam to nie moglam sie nadziwic,bo rodzice nie sa az tak urodziwi. Teraz jest nastolatką i niestety watpliwej urody,zeby nie powiedziec brzydka dziewczyną.

Gość gość
Zgłoś córkę do banku twarzy. Jeśli rzeczywiście jest taka wyjątkowa, to oferty same będą napływać, a Ty będziesz przebierać w nich nie wychodząc z kapci. A poza tym to jesteś stuknięta.

Gość gość
powinnas miec chyba nick durna matka. Chcesz miec pamiatkę? zrob sesję niemowlęcą. A do reklamy nie tak latwo dac dziecko,tysiace ludzi podsyła fotki. Popatrz na necie,poszukaj firm reklamowych. na castingi niestety trzeba bedzie jezdzic,jesli chcesz naprawde się za to wziac, tak to meka dla dziecka ale niestety nie jestescie Kardiashankami ani angielskimi ksiażętami zeby to do was przyjezdzali.

Pomysł dość odważny. Ale jak faktycznie tak chcesz to nakręć jej jakiś fajny filmik. Są różne sposoby reklamy swojej osoby. Ciekawe realizacje mają tutaj http://ubileones.pl/ To sobie zobacz choćby z ciekawości.

Gość Mama małej Kasi
Moje dziecko tez jest śliczne.Wokół ludzie zachwycają się małą. Moja mama wysłała zdjęcia naszej córeczki.Zaproponowano mi casting, ale nie mam czasu ponieważ urodziłam drugie dziecko.Nie tylko ty masz ładne dziecko.Moja ma 16 miesięcy, a twoja do tego czasu jeszcze się zmieni.

Gość gość
To zrób jej sesje u fotografa jak chcesz mieć pamiątkę idiotko. Sama nie wiesz o co się pytasz

Gość gość
dziecko ma 3 miesiące. A ty czego chcesz ? Żeby wystąpiło w hollywoodzkim filmie ? Moja córka urodziła się maleńka, taka piekna Calineczka, wszyscy się nią zachwycali i dalej jest bardzo ładna ( ma półtorej roku ), ale przez myśl mi nie przeszło gdzieś ją pchać. Będzie miała jakiś talent lub zdolności to niech sama zdecyduje. Ja jej ciągać po castingach nie będę. Nie warto. To tylko Polska, a nie Ameryka.

Gość gość
Ja mam blondynke ktora ma włosy kręcone jak baranek a twarz typowa babyface. Ma 2,5 roku i jest cudna. Nigdy nie wpadłabym na to by to wykorzystać. To głupie okropne i nieludzkie te wszystkie konkursy malych księżniczek na tlc mnie obrzydzają.