Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna matka pieknej dziewczynk

Jak wypromować moje dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Zaciekawil mnie ten temat, bo jestem fotografka w jednej z agencji, które pozyskują dzieci do reklam, filmów itp. To co widuje na castingach jest momentami przerażające. Nasza agencja nie stawia tylko na wygląd ale tez, a może przede wszystkim, na charakter, umiejętności. Na castingi przychodzą matki z dziećmi juz kilkutygodniowymi. Średnio czeka się około 2 godzin na zdjęcia. W tym czasie dzieci płaczą, nudzą się. Wiele z nich nie jest zainteresowanych, nie współpracuje z fotografem, a matki usilnie ustawiaja, każą się uśmiechać choć widac ze dziecko tego nie chce. Hitem była matka, która przyszła z dwutygodniowym dzieckiem, bo chciała zeby robiło karierę. Takie 2,3,4 latki w większości są prowadzone na sile zeby zaspokoić swoje chore ambicje. A później dzwonią z pretensjami dlaczego ich dziecko nie dostało się. Dziecko może być śliczne jak z obrazka ale jeśli nie chce być fotografowane lub jest wyuczone, nie ma w nim naturalności to obiektyw to widzi. My stawiamy na dzieci starsze, takie które są świadome, chcą w tym brać udział, maja charyzmę i to cos.

Gość gość
Dokladnie, większość niemowląt jest sliczna, a nawet jeśli nie, to spoleczenstwo i tak się zachwyca, bo co maja powiedzieć? Tez mam sliczna corke, miałam latem propozycje udziału w castingu, ale po co? Chcesz mieć pamiatke, to sama zrob sesje dziecku, ja mam wiele pięknych zdjęć, najladniejsze wywolane i w albumie. Mi się wydaje, ze masz parcie na szklo po prostu i chcesz się pochwalić, ze dziecko wystapilo w reklamie/czasowpismie. Jeśli by ci zalezalo na pięknej pamiątce, to poszlabys zrobić dziecku ladna sesje u fotografa, a nie szukala kontaktow do castingow czy agencji.

Gość gość
TY KURWO