Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misitasmutna

powiedzialam facetowi ze go zdrafzam ale to nie prawda

Polecane posty

Gość misitasmutna

Moj chlopak zdradzal mnie na poczatku zwiazku dwa lata temu, wybaczylam mu bo go kocham ale czasem mnie cos nachodzi tak jakby wrazenie ze nigdy nie powiedzial mi wszystkiego no wiec mu powiedzialam ze tez cos ukrywam i powiem mu jak on mi powie prawde, tylko ze ja nigdy go nie zdradzalam, on zerwal ze mna, co robic, kocham go i wlasnie zaczelismy ukladac sobie zycie po dlugim czasie bycia ze soba w duzej mierze na odleglosc...

Gość gość
jejciu, ale ci się "diamencik" trafił. ty tak poważnie czy zaśmiecasz prowokacją?

Gość gość
jak cie zdradzal to itak wasz zwiazek nie mial sensu

Gość gośćmisitasmutna
Dodam ze o jego zdradzie dowiedzialam sie w dwa lata po fakcie, ale mnie zabolalo, powinnam wybaczajac nie wypominac mu tego nigdy, a tu jeszcze dorzucilam ze sam zdradzalam... nigdy bym tego nie zrobila, kochalam go i nadal kocham, on powiedzial dzis ze mnie nienawidzi i nie chce mnie widziec...

Gość misitasmutna
Powaznie..., zostawil dziewczyne z ktora sie spotykal prze demna a potem z nia jeszcze dwa razy spal jak bylismy razem...

Gość gość
Acha, on się bzykał z inną a do ciebie ma pretensje że ty też się bzyknęłaś (na niby) ale...kochasz go. Jezu Maryja! To se kochaj jak takaś naiwna.

Gość misitasmutna
No bo.zrobilam mu o to tyrade wiec to byla juz kara no i to wypominanie... twierdzi ze juz nie mozecwytzymac, tylko ze ja czuje ze on nigdy nie piwiedzial calej prawdy tak czuje, czulam tez te zdrade zanim odkrylam ja, poszlismy nawet do psychologa i tam klamal... w koncu jak znalazlam dowody i sie przyznal to tylko na to na co mialam dowody a czy byly inne nie wiem, wiec chcialam tak jakby szczerze pogadac, stad wymyslilam ze tez cos tam mu powiem, ale... ja i tak nic nie mam... kochalam go, kocham...

Gość gość
Nikt nie lubi kiedy mu się coś wypomina a tym bardziej facetowi. Ale już nie o to chodzi bo To już przerobiliście. Tzn ON przerobił a ty? Czego oczekujesz? Chcesz jakiegoś punkt po punkcie raportu? Co-jak-kiedy- w jaki posób-ile razy doszedł/nie doszedł-w jakich pozycjach-od tyłu-do przodu-na jeźdźca-69-rano-wieczorem-w nocy itd..itd..??? O takich sprawach chesz pogadać? I co ci z takiego raportu? Zmienisz się? Weź się w garść. Facet, jak i kobieta, musi sobie zasłużyć najpierw na zaufanie, później na miłość ale nigdy na kompletne oddanie. Facet odszedł bo stałaś się dla niego niewygodna. Za dużo pytasz a onn nie wiem co ma powiedzieć bo sam dokładnie nie wie dlaczego się póścił z inną. Po co ci taki popapraniec? Ty weź się za siebie i nie rób za siostrę Teresę. Zycie jest krótkie i weź to pod uwagę.

Gość misitasmutna
Dzieki za fajna odpowiedz, a myslicie ze moge poznac kogos fajnego jeszcze? Mam 28 lat, i dwa zwiazki za soba, jeden 8 lat a drugi 2,5, pierwszy facet zachorowal na schizofrenie a z drugim na odleglosc, tzn, przerwy po 5 msc no i ta zdrada....

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gośćmisitasmutna
Pierwszy dzien, nie odezwal sie.

Gość gość
Nie dziękuj. Nie ma za co. Pomyśl o sobie. Wyciągnij wnioski, przemyśl swoje postępowanie i stosunek facetów względem Ciebie. Masz olbrzymie szanse poznać kogoś wartościowego ALE!!!! Najpierw musisz przemyśleć jakiego faceta chcesz i nigdy się nie zadawalać byle kim, tylko dlatego że to facet. Ponieś poprzeczkę i wymagaj od nich tyle samo czego wymagasz od siebie. To nie jest takie trudne. Wymaga tylko szczerego przeanalizowania samej siebie i tylko TY sama o tym wiesz. Reszcie światu można oczy mydlić ale sobie? Nigdy.

Gość misitasmutna
Jakbyn sie dowiedziala o tej zdradzie na poczatku, to bym go zostawilaale pi dwoch latach ukladania planow tak by byc razem... nawet studia tam zrobilam semestr, on tu staz zrobil. No i tyle fajnych wspomnien i jak tu zerwac, ale na poczatku wyraznie dalam znac, zadnych zdrad, on mi potem wyskoczyl ze ze wzgledu na odleglos chce otwarty zwiazek, ja sie poplakalam jak mi to powiedzial! ale po tych 2,5 roku dalej utrzymuje ze to pytanie nie bylo zwiazane z z ta kobieta..., zdrada zfrada, ale nigdy nie uslyszalam prawdy, od sierpnia jest za granica z wyjatkiem swiat, mize nadal ma kigos, o to michodzi

Gość Marnina56
Może przebadajcie się oboje wariografem- http://www.wariograf24.com/ wtedy na pewno nikt z Was nie będzie miał niczego do ukrycia i wszystko sobie wyjaśnicie :)