Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buciek

Miłość , internet czy fake ? Co robić?

Polecane posty

Gość Buciek

Hej wszystkim , pisze tutaj bo sam juz nwm co mam zrobic , to moze najpierw zaczne od siebie mam 19 lat i kiedys bylem z rodzaju " tych " facetow co lubia zabawic sie dziewczynami , tak wiem pewnie zaraz hejty poleca ale raczej to istotna infofmacja . Po pewnej dziewczynie zauwazylem co robie i jak je traktuje i od tamtej pory stworzylem wlasne idealy na ktorych chcialbym opierac zwiazek , milosc , szacunek , zaufanie i szczerosc i juz nie nic nie znaczące slowo " Kocham Cie". Niecałe pol roku temu w czasie pielgrzymki , gdy mi sie nudzilo , wszedlem sobie na gg i losowalem ludzi do pogadania i tak poznalem Natalie . Siedemnasto letnia dziewczyne , ktora mi sie bardzo podobala a jej glos docieral do mnie głębiej niz jaki kolwiek inny . Z gg przenieslismy sie na telefon codziennie rozmawialismy po godzinach , pierwsza wyznala mi milosc choc tak naprawde nigdy sie nie widzielismy , jak wspomnialem dla mnie kocham mialo byc w 100% prawdziwe , niechcialem z poczatku tego mowic mowilem spotkamy sie to powiesz mi co do mnie naprawde czujesz , jednak obrazila sie na mnie za to ze ja nic nie czulem a tak naprawde juz wtedy byla dla mnie najblizsza osoba i sie zaczal " związek przez telefon " . Bylem z nia pol roku , i na oczy jej nie widzialem , wymienialismy sie zdj choc mieszkalismy 20 km od siebie a bedac w szkole juz mialem do niej tylko 5 km , ok 50 razy probowalismy sie spotkac , niestety zawsze to albo dzien przed spotkaniem umiala sie ze mna poklocic o takie p*****ly jak filmy, slowa czy za fajke na czym sie skonczyl nasz zwiazek(nie pale to byla moja 2-3 fajka w zyciu) oraz o moze gorsze jak moja przeszlosc czy tez to co mowilem , trzy razy przegialem to prawda, wszystko to co skutkowalo zerwaniem i odwolaniem spotkania , albo gdy juz bylem na miejscu lub jechalem dostawalem informacje ze jedzie gdzies czy robi cos ze sie ze mna nie spotka a nastepnie ze ze mna nie bedzie bo mnie nie uszczesliwia .. N byla czesto chora miala jakies powiklania po wyrostku wiec czekalem bo to rozumialem ale nawet jak odmawiala mi spotkania , to potem szla do kolezanek czy cos a ja przymykalem na to oko miala takze problemy rodzine wiec potrafilem jakos to zrozumiec ,tak wiec 50 razy ze soba zrywalismy i wracalismy , bo ja za kazdym razem dzwonilem i to jakoś reperowalem , bo dla mnie byla bardzo wazna osoba robilem wszystko znalem ulice na ktorej mieszka to 2 razy zrobilem jej niespodzianke i poszedlem tam po czym usłysza lem " nie ma mnie w domu , robisz co chcesz , to koniec" . Nie chce tego wszystkiego jakos kolorowac mam nadzieje ze widac tez moje bledy jak i moje reakcje zostawialem dla niej i rezygnowalem ze wszystkiego kolezanek , imprez a nawet i przyjaciol mowiacych ze to fake i zebys dal sobie spokoj , ale nie potrafie . Przez jej slowa przez to jak ona je wypowiadala przez te obietnice "na zawsze razem " to mnie wszystko trzyma i przez to ze poswiecilem komus pol roku i chcialbym wiedziec komu a z drugiej strony to wyzej te slowa ze to ja jestem gowniarzem ze zachowuje sie jak kretyn itd. Mam straszny metlik w glowie i nwm co mam robic . P.S przepraszam za ortografie i za ewentualne bledy , pisze szybko z telefonu .

Gość gość
Na pewno fake skoro tak unika spotkania debil by zauważyl albo to jakiś przebieraniec facet albo cudze zdjęcia wysyla.

Gość wiskona
Moim zdaniem zbyt szybko zaangażowałeś się w tę znajomość. OK, ona może na początku dawały oznaki, że traktuje Ciebie poważnie i przez to Ty też poważnie zacząłeś podchodzić do tej Waszej znajomości. Ale z tego co piszesz, to teraz ona tak naprawdę, sorry, że tak napiszę, ale bawi się Tobą, manipuluje. Wie, że może zrobić wszystko, a Ty i tak będziesz chciał do niej wrócić. Unikanie spotkań też nie wróży niczego dobrego. Nie twierdzę, że to jest fake, ale może po prostu dziewczyna chciała tylko niezobowiązującego flirtu internetowego, a zauważyła, że Ty jednak chcesz czego innego i teraz po prostu unika Ciebie. Niestety, ale nie wierzę, że coś jeszcze może wyjść z tej Waszej znajomości. I piszę to jako osoba, która ma doświadczenie w internetowych znajomościach, od jakiegoś czasu poznaję mężczyzn na mydwoje i prawdziwe znajomości wyglądają, a przynajmniej powinny wyglądać zupełnie inaczej. Początek jest faktycznie w internecie, tam rozmawiasz z drugą osobą, poznajesz podstawowe rzeczy o drugiej osobie, ale po jakimś czasie, kilku tygodniach, zaczynacie spotykać się na żywo i dopiero wtedy tak naprawdę możecie rozpocząć prawdziwą znajomość. Wam nie udało się dojść do tego etapu i uważam, że już tego nie zrobicie. Nie z takim podejściem, jak ona. Musisz postarać się zapomnieć o niej, ale najpierw powiedz jej wszystko, co Ci leży na sercu, co Ci nie pasuje w tej Waszej relacji, porozmawiaj z nią szczerze, może wyjaśni Ci o co jej chodzi? Ale raczej nie powinieneś mieć większych nadziei, że może coś z tego jeszcze wyjść, przykro mi.

Gość gość
pewnie ma innego

Gość Buciek
Temat Skończony , no cóż było minęło , jakieś wnioski na przyszłość wysunięte , szkoda tylko ze poświęciłem komuś 6 miesięcy a nawet nie dostałem głupiego spotkania .. dziękuję wszystkim za odpowiedzi i za podbudowanie mnie na duchu ;)