Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj zapach.

Polecane posty

Gość gość

Faceci mnie wąchają wiecie gdzie. Często tam..i po szyi. Ale w strefach intymnych szczególnie. Dlaczego wachacie nas tak często ?

Normalne zachowanie zdrowego faceta. Dzięki zmyslom węchu czy smaku możemy wykryć nieprawidłowości w diecie, żywieniu czy ogólnej koordynacji waszej immunologi. Na bazie symptomów możemy ustalić ilość przebytych stosunków do tygodnia wstecz, stwierdzić obecność chorób wenerycznych, stanów zapalnych czy grzybicznych czy choćby ocenić stan higieny hehehe:D a poważnie? Pokaz mi smakosza który delektuje się potrawa bez wcześniejszego wąchania i upajania się aromatem. Te bodźce pobudzają maszynę niczym para lokomotywy

Gość gość
Ale jak to, tak na ulicy podchodzą obcy i wąchają twoją cipkę?

Gość gość
Hehe nie na ulicy wiadomo ale gdy sam na sam..:) Nie lubię swojego zapachu ale słyszę ze ladny..

Gość gość
Oj Kredek na podstawie zapachu ilość stosunków o***tych wstecz..hehe dobre :)

Gość gość
To pozostałość po przodkach, zwierzęcy instynkt. Co robi pies zanim przystąpi do krycia suki?? Węch to typowo zwierzęcy zmysł.

Gość gość
No to jeśli w domu i jeśli robią to twoi partnerzy, to nic dziwnego w tym nie ma :) Powinnaś się cieszyć z tego że facet cię pragnie, nic tak nie podnieca jak naturalny zapach kobiety, a skoro im się to podoba, to nie masz się czym przejmować tylko korzystaj z tego... a to że tobie się on nie podoba, jesteś kobietą więc teoretycznie cipki i ich zapach podobać się nie powinien, bo inaczej byłabyś bi. Wyobraź sobie że wiele kobiet nigdy tego nie zaznało, bo ich faceci się ich brzydzą.

Gość gość
Z tym ze nie jestem suka :)

Jesteś stworzona z żebra Adama więc oczywiście że nie jesteś! Przecież biologia nie ma tu nic do tego i nasze pierwote uwarunkowania. Przecież skoro wierzymy! to jak mogła byś być suka! Przecież to niedorzeczne. Nie jesteś przecież samica tylko kobieta i feromony to bujda. Nie masz powodu do zmartwień bo wąchanie przez Twojego partnera to jedynie egzotyczny sposób witania się . Możesz spać spokojnie

Gość gość
Ja też lubię wąchać i lizać cipkę, dla faceta nie ma nic przyjemniejszego, nawet lodzik przy tym to żadna atrakcja. Powinnaś się cieszyć, że trafiasz na takich facetów.

Gość gość
Mój mówi ze pachne jak milion dolarów, a lubi wachac stopy po całym dniu

Gość gość
Kredek FTW! :D Troll 3000