Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukeS

Ok Wine Bar opinie

Polecane posty

Gość LukeS

Cześć jestem od niedawna we Wrocławiu i szukam fajnej restauracji, gdzie można zjeść i napić się dobrego wina z kobietą. Co sądzicie o OK Wine & Bar?

Gość toponee
ja tam często zaglądam :) baaardzo eleganckie miejsce, jeśli chodzi o wystrój to chyba najlepszy, z restauracji, które odwiedzałam. na randkę zdecydowanie odpowiednie. :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Gość gość
rzeczywiście maja bardzo dobre wino. bylismy tam kiedys na rocznicowej randce. bardzo fajna atmosfera. jedzenie tez niczego sobie - w fajnym miejscu maja ta swoja restauracje takze to tez duzy plus

Gość gość
Super miejsce. Bardzo ładne, panuje tam niespotykana atmosfera. A co do wina to prawda. To napewno wyróżnia tę restauracje

Gość tapaduka
świetne miejsce z dobrym klimatem. Wino i obsługę mają na najwyższym poziomie, nie pamiętam żeby ktoś mnie tak potraktował w restauracji. Dla mnie 5 gwiazdek

Gość Menarka
bardzo smaczne miejsce, fakt. A teraz w lecie, jak jest ciepło to siedzenie na zewnątrz sprawia tyle przyjemności...i to pyszne wino do tego! na prawdę miejsce pierwsza klasa!

Do klimatu i pysznych dań, trzeba koniecznie dodać całkiem przyzwoite ceny

Gość aiszka88
Bylam tam dwa razy,raz w zimie, kolejny w maju i za kazdym razem stwierdzam ze to miejsce ma swoj urok. I wysmienita kuchnie. Jedzenie swieze, super podawane, dobrze dobrane winki...i widok. mozna bardzo przyjemnie spedzic czas!

Gość tunna
fakt, miejsce jest bardzo urocze i smaczne. jedzenie super doprawione, świeże i można się najeść!

Gość Sammi44
smaczne jedzenie, bardzo ładnie podane, jedno z lepszych miejsc w których jadłam rybę, polecam bo miejsce jest wyjątkowe!

Dla mnie mają tutaj świetną karte dań głównych i to w dodatku w dobrej cenie 9 w ofercie lunchowej , jak idziesz z mężem , chłopakiem itd , to za dwa dania płacisz 29 zł .Poza tym mają przepyszne wina . I generalnie tutaj karta win jakoś zmienia co jakiś czas .

Gość Somalie
Miejsce naprawdę klimatyczne ze świetnymi potrawami, serwowanymi jak we Włoszech w restauracji przy morzu. Klimat miejsca pozwala wracać myślami do tego ciepłego okresu ;)

Gość tysia00
tę reastaurację warto odwiedzić, a nawet trzeba - pyszne dania, piękny widok i super wybór win. Muszę trochę pomarudzić moojemu narzeczonemu, żeby zabrał mnie tam na randkę

Gość cubana1
Dokładnie, to jest świetne miejsce na randkę, wracam do Ok Wine Bar wiosną na pewno :) uwielbiam czuć ten śródziemnomoski klimat

Gość IwonkaLis
zgadzam się z przedmówcą, wina mają z najwyższej półki, nigdy się nie rozczarowałam ani winem ani jedzeniem, doskonałe :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam. Bywam w tym miejscu regularnie. Mają najlepsze wina we Wrocławiu!

Miałam okazje tutaj jeść ;) mój szwagier polecił nam to miejsce na obiady ;) mają świetne oferty lunchowe . Ja teraz w piątek ( byliśmy w odwiedzinach u brata męża ) jadłam śledzia holenderskiego z creme fraiche i cebulą ;)i poza tym blisko rynku ;)

Gość gość
Miejsce idealne do spotkań biznesowych. Moi kontrahenci są zachwyceni, gdy zapraszam ich do tak wykwintnej restauracji. Mają niesamowite wina i przepyszną kuchnię.

Gość Anastazjanna3
Być może na spotkania biznesowe również super miejsce. Ja byłam tam z chłopakiem na walentynkach i atmosfera była niezwykle romantyczna. Cicho przytulnie i bardzo nastrojowo. Wino bylo przepyszne tak jak potrawy. Pewnie jeszcze się tam wybiorę :)

Gość YankeeCandle
ja wybrałam to miejsce na rocznice ślubu ;) I uważam ,że był to bardzo dobry wybór . Można było podglądać w jaki sposób przyrządzane sa potrawy ;)

Gość Vasdus
Jedna z najlepszych restauracji we Wrocławiu. Nie jest tania, jednakże za jakość należy płacić. Świetna kuchnia, cudowne wina...

Gość MarekGr
Miejsce idealne nie tylko na randkę, ale także na spotkanie biznesowe. Restauracja tania nie jest, ale jakość serwowanych potraw, win i obsługa jest na naprawdę wysokim poziomie. Zdecydowanie warto odwiedzić to miejsce.

Gość Bentka
Bardzo mi się tu podobało bo jest taki swojski przyjemny klimat. Obsługa bardzo cierpliwa no i posiłki były wydawane w dobrym odstępie czasowym. Nikt z rodziny nie czekał na doniesienie posiłku . Jedzonko świeże i smaczne a winko mniam :)

Gość christinaBaumler
po tym jak po raz pierwszy raz zjadłam tutaj lunch z mężem , stałam się częstym gościem w ok wine&bar ;) Tak bardzo podoba mi się lokal , jego styl i elegancja ,ze z mężem postanowiliśmy wyprawić tutaj komunie w tym roku dla naszej córki ;)

Gość Evv_S
Świetna restauracja z fantastyczną obsługą i cudownymi potrawami. Mój chłopak mi się w niej oświadczył, więc mam do niej duży sentyment...

Gość SoniaUrbanczyk
ok wine&bar okazał się również świetnym miejscem na przyjęcie komunijne . Tutaj własnie robiłam przyjecie dla gości i dziecka ;) Bardzo dobre jedzenie ;) wszyscy byli zachwyceni wnętrzem i potrawami ;)

Gość MagnezIwapn
Jak dla mnie restauracja rewelacyjna . idealne miejsce na róznego rodzaju przyjecia okolicznościowe , czy po prostu przyjście na kawę z przyjaciółką , kolacje z mężem itd ;) serwują wyjatkowe dania , pyszne desery , zwłaszcza beza szefowej ;)

Gość LookItBack
Jadłam tu kilka rzeczy ale to co najbardziej zapadło mi w pamieć to : puree z groszku , filet z dorsza ,zapiekane ostrygi oraz beza szefowej . Warto się tu wybrać, zabrać rodzinke , która przyjechała z daleka np ;)

Gość Marietta44
jadłam tutaj najlepszą cebulową jak nigdzie indziej !!! ;) Idealnie doprawiona . Jadłam również innym razem przegrzebki . Bardzo opłaca się tu przyjsc na lunch .Można zjeść wyszukane dania w atrakcyjnej cenie