Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukeS

Ok Wine Bar opinie

Polecane posty

Gość ElizaBarczuk
Jadłam tutja dzisiaj pyszna duszoną jagnięcinę . a także piłam w Ok Wine &Bar wspaniałe wino ;)

Gość Alfavit
Jadłam tu kilka potraw , od zupy kremu cebulowej , przez przegrzebki , pogęsine , steki oraz mule ;) Pyszne ;)

Gość Nastasja Kinski
Restauracje polecam .Wykwintnie podane dania . Jadłam taj tatar z łososia oraz zupe krem z pomidorów

Gość Barnaba55
Nie jadłam lepszych ostryg jak własnie tutaj , Były pyszne , zapiekane z serem . Zawsze była uprzedzona do takich nowości , ale to było w takich sposob przyrządzone ,ze palce lizać ;)

Gość Mention88
Obiad , który jadłam tutaj był przepyszny . Najlepszy stek z wołowiny ;) wino również. Na pewno tu jeszcze wrócę.

Gość Hepaslimin
przepyszny krem z grzybów i do tego skropiony oliwą truflową. Coś pysznego ;) Każdemu polecam ;) za 2 dania 41 zł

Gość Adient
najlepsza kaczka jaką miałam okazje jesć wraz z zelem z buraka oraz kuskusem. Sama restauracja godna podziwu, nie tylko ze względu na jedzenie , ale również ze wzgledu na wystrój ;)

Gość Sun ozon
przede wszystkim restauracja blisko rynku, z tarasem skąd można podziwiac port jachtowy ;)

Gość CocaBeach
Idealna restauracja na każde przyjęcie okolicznosciowe czy po prostu randke , spotkanie z przyjaciółką . Można tez podglądac w jaki sosób przyrządzane sa potrawy

Gość Alicja Burek
Robiłam tutaj komunię w maju oraz urodziny w lipcu ;) Bardzo dobre jedzenie, fajnie urządzone wnętrze. Można też podglądać w jaki sposób kucharz przyrządza potrawy.

Gość Mylo22
Pyszne wina ( karta win zmienia się co 10 dni ) ofert lunchowe w bardzo atrakcyjnych cenach, zresztą ktoś już to chyba wspominał. Jadłam tu wiele pysznych rzeczy. Mi podoba się to, ze ta kuchnia tutaj jest taka różnorodna, nieoklepana. Piękny wystrój, taki ciepły ;)

Gość Milena Popielarska
W Ok Wine&Bar jadłam najlepsza bezę szefowej. Poza tym bardzo miła obsługa kelnerska. jadłam też tutaj steka, który był przyrządzony rewelacyjnie.