Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można udawać zakochanego żeby zaliczyć? Faceci to dupki

Polecane posty

Gość gość

Niestety trafiłam na takiego, urabiał mnie 3 miesiące po czym jak zaliczył to zniknął. Uczucie zszokowanie nie opuszcza mnie do dziś dnia. Nie umiem zrozumieć jak to mozliwe, jak można tak postępować i bawić się czyimiś uczuciami tylko po to żeby osiągnąć cel? Jeszcze nie słyszałam żeby kobiety tak postępowały z facetami natomiast facetom zdarza się to często. Tym razem padło na mnie. Uczucie paskudne.

Gość gość
jak jestś łatwa, to masz co chciałaś

Gość gość
Za darmo było hahaha

Gość gość
sex bajera kasa drinki

Gość gość
bo tak jest ze samica traktuje jak faceta co sie ma postarać

Widocznie trafiłaś na nieodpowiedniego faceta, który myślał tylko o jednym :(. Trzeba choć to niełatwe zapomnieć i za jakiś czas spróbować z kimś kolejnym.

Gość gość
kobieta udaje zawsze myślącą o milosci, a to kompletna bzdura że samica mysli o milosci.

Gość gość
Niestety ale to wy jesteście głupie, nie dostrzegacie bardzo wyraźnych sygnałów które ewidentnie świadczą o tym że facet ma was gdzieś i chce tylko zamoczyć, to wy same wmawiacie sobie że facetowi zależy, albo że jak rozchylicie nogi to was pokocha. Facet nigdy nie będzie kochał po 3 miesiącach znajomości, on może być zafascynowany kobietą, ale do kochania droga daleka.

Gość gość
Jeszcze nie słyszałam żeby kobiety tak postępowały z facetami x To mało słyszałaś, kobiety pod względem udawania są znacznie gorsze, bo spora część z was wiąże się na stałe z facetem nie z powodu uczuć, tylko wyrachowania i wygody, a to znacznie gorsze niż zaliczenie i zniknięcie, bo nikt nie marnuje ci wielu lat życia.

Gość gość
Tak więc przed ślubem bierzcie kasę za sex :) Chłopaki od dziś walimy se konie. Nie wchodzimy w żadne związki. Koniec z babami.

Gość gość
morał jak zwykle ten sam. facet robi oprawe, daje sex, po wszystkim uchodzi za swinie, kobieta za wykorzystaną

Gość gość
Baby są wredniejsze !!!! Ile kobiet zmarnowało życie facetom!!!

Gość gość
Autorko po pierwsze... siłą cię nie wziął, sama się na to zgodziłaś. Po drugie... zapewne czerpałaś z tego przyjemność, więc jednak coś dostałaś. Po trzecie... znając życie, to facet podczas seksu odwalił 80% roboty. A to że ty chciałaś czegoś więcej, cóż... trzeba było sobie nie obiecywać zbyt wiele po 3-miesięcznej znajomości, bo równie dobrze mogłabyś cieszyć się miliardami po zakupie kuponu totka, ale po losowaniu czeka cię rozczarowanie.

Gość gość
Po 1 nie trafiłaś tylko WYBRAŁAŚ Po 2 nie faceci tylko mężczyźni po 3 kobiety obrażają prawiczków obrażasz teraz roochaczy ale roochacz przynajmniej zaliczył więc ma lepiej niż prawiczek

Gość gość
13:16 no jasne że siłą mnie nie zwiął i było przyjemnie ale w zyciu nie sądziłam że zostanę olana po pierwszej wspólnej nocy. Już po seksie wiedziałam że zrobiłam błąd bo on już był inny. Mnie tylko zastanawia czemu oni to robią, jak oni mogą potem spojrzeć na siebie w lustrze? Nie zrozum mnie źle, nie mam nic do tak zwanych bzykaczy i zaliczaczy ale tylko do takich co są w tym szczerzy i nie udają że zależy im na związku i nie udają zauroczonych a po seskie zmianiają się o 180 stopni. Rozumiesz o co mi chodzi i widzisz różnicę? Spotykaliśmy się 3 miesiące, poznwalismy się, zadawaliśmy pytania aby zorientować się kto czego szuka i czego oczekuje. Straciłam 3 miesiące dla takiego dupka? Czy on wie jak ja się teraz podle czuję? Czy takiego dupka to wgole interesuje?

Gość gość
10 razy był ten temat. Może sex z Toba mu się nie spodobał a to był test.

Gość gość
A kto normalny skresla kogoś po 1szym seksie bo mu się coś nie spodobało? Przecież wiadomo że pierwszy seks z nowym partnerem to stres i często zdarzają się jakieś wpadki.

Gość gość
Wszystko zależy od ludzi.Czasem można pójść z kimś do łóżka po 3 spotkaniach i stworzyć wspólnie dobry związek. Mając do czynienia z dorosłymi ludźmi wiemy na co się decydujemy i to czy ktoś pójdzie na całość po 3 miesiącach, 3 latach czy trzech dniach nie ma większego znaczenia. Widocznie ambicją pajaca było zaliczyć. Pewnie mu się nudzi albo naczytał się forum uznał, że kobiety to s'''ki i na wszelki wypadek lepiej się nie angażować, albo po prostu ma ciśnienie w gaciach i lepiej żeby się nie wiązał z nikim na stałe bo przysporzy tylko cierpienia swojej towarzyszce. Także suma summarum dobrze się stało:)

Gość gość
Gdyby było mu z tobą dobrze, dalej by udawał zakochanego, żeby mieć seks. Nad sobą się zastanów a nie nad facetem dla którego okazałaś się za kiepska.

Gość gość
Ale zrozum że taki bzykacz musi udawać i manipulować kobietą, bo inaczej ta nie pozwoli mu się dotknąć. Gdyby od razu powiedział ci że chce tylko seksu, to czy zgodziłabyś się na to? NIE! Następnym razem jeśli facet będzie ci mówił o zakochaniu po tak krótkim czasie, o tym że chce z tobą być, to wiedz że to ściema, bo faceci podczas dobierania sobie partnerki na poważnie nie kierują się tylko emocjami, ale również rozumem, a rozum wie że po tak krótkim czasie nie można być pewnym swojego wyboru, bo będziesz dla niego jeszcze obcą osobą, może nie obcą, ale co najwyżej tylko znajomą. Zapomnij o tym i tyle i dobrze byłoby się przebadać, bo takie typy mogą coś roznosić.

Gość gość
gość dziś 13:16 no jasne że siłą mnie nie zwiął i było przyjemnie ale w zyciu nie sądziłam że zostanę olana po pierwszej wspólnej nocy. Już po seksie wiedziałam że zrobiłam błąd bo on już był inny. xxx po prostu jesteś kiepska w łóżku - może nudna, może leniwa, może niedomyta i śmierdzisz, może nie wiesz jak się to robi

Gość gość
gość dziś Dorośnij dziewczynko. Nikt normalny nie powinien oczekiwać po zaledwie 3 miesięcznej znajomości niczego poważnego a tym bardziej uprawiać seksu. Samo zauroczenie trwa około 2 lata a by kogoś wystarczająco poznać trzeba trochę czasu a jak wy dajecie się komu popadnie jakimś znajomym czy kolegom to nie macie prawa oczekiwać niczego.

Gość gość
14:07 bzdura. może być dowolnie ładna i dobra w seksie. istnieje po prostu typ faceta, którego interesuje wyłącznie zdobycie. kiedy to się już stanie, panna przestaje go kręcić, choćby była playmate roku. dlaczego? bo już ją przeleciał, teraz szuka następnej zdobyczy. znany temat. p.s. nie przejmuj się autorko, szukaj dalej.

Gość gość
Nie jestem ani kiepska w łóżku, ani nudna ani nie smierdzę więc nie ten trop.

Gość gość
gość dziś Ale zrozum że taki bzykacz musi udawać i manipulować kobietą, bo inaczej ta nie pozwoli mu się dotknąć. Gdyby od razu powiedział ci że chce tylko seksu, to czy zgodziłabyś się na to? NIE! x Gdyby nie chciała bzykacza to by mu nie dała tak szybko. Nie rób z kobiet takich ofiar. Na pewno matki czy babcie wam mówią wiele by nie dawać szybko a najlepiej po ślubie albo narzeczeństwie ale wy udajecie, że jesteście mądrzejsze a teraz znowu zwalacie winę na mężczyzn. Bierzcie odpowiedzialność za swoje WYBORY!

Gość gość
To kiedy wy idziecie z facetem do łóżka? Po roku?:-(

Gość gość
Gdyby nie chciała bzykacza to by mu nie dała tak szybko x Już nie gadaj że 3 miesiące to szybko, gdy chce się związku to trzeba ze sobą sypiać, bo bez tego to żaden związek. Na spacerki za rączkę to ja z koleżanką mogę iść. Seks jest częścią związku i to normalne że ludzie chodzą ze sobą do łóżka, trzeba tylko wiedzieć z kim to się robi, nie słuchać tego co druga osoba mówi, tylko zwracać uwagę jak się zachowuje i jaka jest, a tego typu facetów da się rozszyfrować w 10 minut.

Gość gość
gość dziś Najpierw trzeba być w związku by uprawiać seks a jak uprawiasz seks bez związku to nie masz prawa tego związku wymagać! Autorka uprawiała seks bez związku i nic ją nie łączyło z tym mężczyzną. Byli znajomymi, którzy się bzykali i tyle. Mężczyzna znalazł sobie dziewczynę to zerwał seks spotkania z autorką. Proste.

Gość gość
Ja dziś 14.50 część dalsza do dziś 14.40 "Seks jest częścią związku i to normalne że ludzie chodzą ze sobą do łóżka" piszesz o związku i tu się zgadzamy ale autorka nie była w związku tylko uprawiała seks ze znajomym. Seks powinno uprawiać się z chłopakiem lub dziewczyną bo tylko od takiej osoby, z którą jesteśmy w związku możemy oczekiwać czegoś poważniejszego.

Gość gość
Nie ma związku bez seksu, można sobie z kimś "chodzić" i dwa lata, ale bez wejścia w sferę intymną nie będzie to żaden związek. Gdy się z kimś sypia wchodzi się w znacznie głębszą relację, bardziej bliską i bardziej intymną. A nawet gdyby to i tak nigdy nie ma gwarancji że nie zostanie się porzuconym, co za różnica czy rzuci ją facet po pierwszym razie, czy po 5 latach? W sumie pierwsza opcja lepsza, bo przynajmniej oszczędzi sobie czasu i nie zmarnuje wielu lat na bycie z byle kim.