Gość Aniusia505 Napisano Styczeń 31, 2016 zaczynam od jutra. to jest tak że dieta trwa 3 dni, potem należy jeść normalnie i zdrowo, i potem po 11 dniach można powtórzyć od nowa, aż do skutku osiągnięcia idealnej wagi. i mówią, że można w 3 dni stracić 5 kg, ale to chyba dla osób co ważą ponad 150 kcal :P normalnie można schudnąć 1 - 2 kg :) Ja mam dość dużą nadwagę, więc jestem ciekawa jak ta dieta zadziała na mnie. :) Trochę ją zmieniłam i dostosowałam do siebie :) najważniejsze jest też żeby codziennie przed każdym posiłkiem wypić 2 szklanki gotowanej wody. mój plan: dzień 1. ś: jabłko, 1 grzanka, szkl. czarnej kawy o: pół puszki tuńczyka, 1 grzanka, szkl. czarnej kawy k: 1 jajko, 2 ugotowane marchewki, zielona herbata. dzień 2. ś: jajko na twardo, 1 grzanka, pół banana, czarna kawa o: serek wiejski, 2 kr pieczywa chrupkiego, czarna kawa k: 2 parówki, 2 gotowane marchewki, zielona herbata. dzień 3. ś: cienki plaster sera żółego, 2 kr pieczywa chrupkiego, małe jabło, czarna kawa o: jajko, 1 grzanka, czarna kawa k: pół puszki tuńczyka, filiżanka buraczków, zielona herbata. i na razie przetestuje 3 dni :) może za jakiś czas powtórzę :) amerykanie chudną średnio na tej diecie od 5 do 7 lbn :) czyli nawet ponad 3 kg w 3 dni :) ja będę się cieszyć z 2 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach